Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Najsmutnejší koncert! Speváčka potratila, no rozhodla sa aj tak v ten deň vystúpiť!
Zdielať na
Hudba

Najsmutnejší koncert! Speváčka potratila, no rozhodla sa aj tak v ten deň vystúpiť!

Zdroj: Instagram/JJ

Podľa mnohých nedocenená skvelá speváčka a skladateľka Jessica Ellen Cornish (33), známa pod umeleckým menom Jessie J, sa zverila na sociálnej sieti so svojou nedávnou veľmi bolestnou skúsenosťou. Po nezdaroch vo vzťahoch sa rozhodla stať slobodnou mamičkou, ale, žiaľ, potratila. Svoju bolesť sa rozhodla aspoň trochu rozptýliť odspievaním svojho koncertu v LA, ktorý mala už dávno naplánovaný a zazmluvnený, a aj preto ho nechcela zrušiť.

Po nevydarených vzťahoch sa Jessie J rozhodla, že sa stane mamou aj bez partnera. Začala si zrejme uvedomovať, že jej už začali tikať biologické hodiny a život je príliš krátky na dlhé čakanie. "Rozhodla som sa mať dieťa sama. Pretože to je všetko, čo som kedy chcela a život je krátky," napísala na sociálnu sieť. "Otehotnieť bol zázrak sám o sebe a zážitok, na ktorý nikdy nezabudnem a viem, že ho ešte zažijem," dodala s presvedčením, no s hlbokým smútkom zo straty dieťatka zároveň. "Stále som v šoku, smútok je ohromujúci. Ale viem, že som silná a viem, že budem v poriadku," priznala sa speváčka, ktorá nestratila vieru v seba.

V ten večer, keď počas dňa absolvovala vyšetrenie ultrazvukom a dozvedela sa smutnú správu o tom, že dieťatku už nebije srdiečko, mala vystúpiť v Los Angeles. Rozhodla sa napriek tomu koncert uskutočniť. "Pretože viem, že mi dnes večer spievanie pomôže," zverila sa sa so svojimi pocitmi Jessie. "Chcem byť úprimná a pravdivá a neskrývať to, čo cítim. Zaslúžim si to. Chcem byť v tejto chvíli taká sama, ako len môžem byť. Nielen pre divákov, ale aj pre seba a moje malé bábätko," vyznala sa. 

Vypočujte si jeden z mnohých hitov Jessie J, pieseň s názvom Nobody's Perfect: 

"Viem tiež, že milióny žien na celom svete pocítili túto bolesť aj ešte horšie. Cítim sa prepojená s tými z vás, ktoré poznám, a s tými z vás, ktoré nepoznám. Je to ten najosamelejší pocit na svete," popísala svoj smútok nešťastná speváčka. "Niekedy láska nebude stačiť, aby to fungovalo, a to je v poriadku. Neznamená to, že ste zlyhali," pridala citát od poetky Şeydy Noir.

 Jessie J sa so smutnou udalosťou zverila fanúšikom a Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessie J (@jessiej)

"Včera ráno som sa s priateľmi smiala a snažila sa zamyslieť, ako zvládnem koncert bez toho, aby som fanúšikom povedala, že som tehotná. Ale dnes večer som mala čo robiť, aby som to odohrala bez sĺz," opísala Jess svoje emotívne chvíle. V minulosti sa speváčka netajila problémom otehotnieť. V roku 2014 jej to potvrdili lekári, ale nemienila sa vzdať, aj keď vedela, že prirodzenou cestou otehotnieť nemôže. Nakoniec sa jej otehotnieť podarilo, ale dlho sa z tehotenstva netešila. No ako je zrejmé, sen o bábätu nevzdáva, snáď bude osud na druhýkrát milosrdnejší.

Súvisiace články

Najčítanejšie