Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Desivé chvíle! Speváka poslali s 5-týždňovou dcérkou z pohotovosti preč, doma prestala dýchať!
Zdielať na
Hudba

Desivé chvíle! Speváka poslali s 5-týždňovou dcérkou z pohotovosti preč, doma prestala dýchať!

Pre každého rodiča malého dieťaťa je jeho choroba veľmi citlivou záležitosťou. Priam zdesenie vyvolal zážitok spojený so zdravotným problémom len 5-týždňovej dcérky amerického country speváka Jimmie Allena (36). Podelil sa s ním s ostatnými aj na sociálnej sieti. Rozhorčil ho najmä prístup lekárov k malej pacientke. Nepokladali za dôležité, aby venovali viac času a pozornosti jej vyšetreniu. To sa mohlo stať pre maličkú Zaru osudným.

V šťastnej rodinke s dvomi malými dcérkami speváka Jimmie Allena nastal problém, keď obe ochoreli. Komplikácie nastali u novorodenej Zary, ktorá sa narodila len v októbri tohto roku."Nový prírastok do našej rodiny je tu a my nemôžeme byť šťastnejší, že sme ju konečne spoznali," napísal po jej narodení spevák. "Alexis, si šampiónka, milujem ťa a som za teba veľmi vďačný," vyznal sa manželke, ktorá je pôvodným povolaním zdravotná sestra. Aj preto vedela posúdiť, že s malou Zarou treba ísť do nemocnice na vyšetrenie, keď sa jej niečo nepozdávalo v rámci jej zdravotného stavu.

Prístup lekárov k malej pacientke bol však veľmi povrchný. Po veľmi zlých skúsenostiach to popísal Allen na sociálnej sieti."Pozor, lekári, ak vám rodič vášho mesačného pacienta povie, že dieťa má problémy s dýchaním a jediné, čo chce vaše lenivé ja urobiť, je skontrolovať srdce a teplotu, nájdite si inú prácu," napísal znepokojený otecko v utorok neskoro večer. "Vašou úlohou je zachraňovať životy, tak to robte," vyzval lekárov. "Teraz kvôli lenivým lekárom v nemocnici v Tennessee, ktorí práve poslali našu dcéru domov, naša dcéra Zara stratila farbu, prestala dýchať a previezli ju do inej nemocnice," vysvetlil desivú situáciu.

Vypočujte si pieseň od Jimmieho Allena s názvom Freedom Was a Highway: 

Zara je už stabilizovanom stave a Allen sa nezabudol poďakovať jej záchrancom. "Ďakujem úžasnému tímu záchranárov, ktorý vrátil Zare zdravú farbu a tiež sa postarali, aby mohla opäť dýchať,napísal v príspevku na sociálnej sieti. "Bude to ťažká noc," povzdychol si ustarostený otecko. Aj jeho manželka Alexis pridala svoj názor. "V podstate, ak vaše dieťa nemá modré pery, nebudú vás ani riešiť. To bolo mojich posledných 24 hodín," zverila sa so svojimi starosťami. "Ani jeden lekár si nenašiel čas na to, aby ju skutočne vypočul a uistil sa, že je naozaj v poriadku - 10 minút a von. To, čo vidí a počuje mama sestrička, je také desivé," opísala bývalá zdravotná sestra v krátkosti skutočnosť, s akou má skúsenosť aj nejeden rodič na Slovensku.

Jimmie Allen so svojimi milovanými deťmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa J I M M I E A L L E N (@jimmieallen)

Ešte začiatkom týždňa na Instagram umiestnila fotku s jej dvomi chorými dcérkami, kde jej Zara ležala na hrudi zatiaľ čo sa staršia Naomi prizerala. "Dve choré deti. Jedna vyčerpaná mama,pripísala k nemu Alexis Gale (25). Po jej šokujúcom zážitku s vývojom choroby malej Zary a následnému prístupu lekárov sa aj ona potrebovala z neho vyrozprávať na sociálnej sieti. "Ďakujem všetkým za milé slová a za to, že na nás v tomto období myslíte. Dúfam, že dnes budem mať viac odpovedí," odkázala svojim sledovateľom, ktorí ju podporili a vyjadrili pochopenie a záujem o jej starosti o zdravie dcérky.

Maličká Zara sa z najhoršieho dostala, avšak stále namá úplne vyhraté a ostáva v nemocnici:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie