Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Je to úplne naopak?! Bohuš Matuš svoju Lucinku v TOMTO absolútne nepodporuje!
Zdielať na
Hudba

Je to úplne naopak?! Bohuš Matuš svoju Lucinku v TOMTO absolútne nepodporuje!

Zdroj: Instagram/LP

U mladej manželky známeho muzikálového speváka Bohuša Matuša (48), len 18-ročnej Lucie, sa objavili netušené ambície. Azda sa aj ona chce stať takou známou ako jej manžel, keď napriek tomu, že ešte neukončila stredoškolské vzdelanie a je aj matkou iba o ročnej dcérky, túži po úlohe v muzikáloch. Na jednom konkurze už bola, ale neuspela. Rada by to ale ešte vyskúšala. Bohuš z toho, prekvapivo, nie je práve najšťastnejší.

Tak trochu dobrodružne poňala Lucie Matušová svoju účasť na konkurze pre muzikál Ostrov pokladov, určeného najmä detskému publiku. V rovnaký deň, ako sa konal konkurz, musela ísť do nemocnice na zákrok, a tak ani s prípravou to zrejme nebolo celkom stopercentné. Nestačila sa vraj ani poriadne rozospievať, av silnej konkurencii dojem z jej spevu nebol asi práve najlepší. Podľa toho to aj dopadlo. Výberová komisia sa rozhodla, že ju do muzikálu, na hlavnú ženskú úlohu Perličky, o ktorú sa uchádzala spolu s 50ďalšími, neangažujú. Novopripravovaný muzikál Ostrov pokladov sa začne už onedlho skúšať a premiéra má byť  22. marca na budúci rok.

Lucie nebola so svojím výkonom spokojná a našla aj dôvod, prečo neuspela. "Popravde, ja som mala ísť na konkurz až zajtra. Priznám sa, že som preto nebola veľmi pripravená. Vlastne na mňa manžel vybafol, že okamžite na ten konkurz mám ísť, že tam na mňa čakajú. Nemala som čas sa ani rozospievať, ani sa nijak rozcvičiť," priznala potom Lucie pre web Aplausin. "Podstúpila som gynekologický zákrok. Nechcem byť konkrétna. Spievať môžem, ale lekári mi povedali, že tancovať týždeň určite nie. Tak som sa musela z tanečnej časti konkurzu ospravedlniť. A veľmi rada by som skúsila prísť a zaspievať ešte raz. Nepreviedla som svoj najlepší výkon, išla som rovno z nemocnice, nebola som vo svojej koži," zhodnotila sebakriticky.

Bohuš sa na úlohu otca veľmi tešil, zložil aj pieseň o svojich pocitoch s názvom Já budu tátou:

Ktovie, čo si myslieť o reakcii samotného Bohuša Matuša, ktorý ju vraj na konkurz nahnal. Ten totiž tvrdí, že by ju videl najradšej doma pri dcérke. "Lucinku stále presviedčam, aby bola radšej doma s dcérkou, a aby sa zatiaľ o žiadne muzikály nezaujímala. Má na to ešte času dosť," zveril sa spevák portálu Super.cz nehľadiac na túžby svojej manželky. Zrejme aj preto ho ale manželka v tomto smere neveľmi rešpektuje.

Bohuš by vraj svoju manželku Lucku videl radšej tráviť čas najmä s ich dcérkou Natálkou, ona by však rada ukázala svoj talent v muzikáloch:

V manželovi má veľký vzor a trúfa si ho nasledovať. Po úlohe v muzikále Láska nebeská, ktorý mal premiéru v septembri, si Bohuš teraz opäť zahral úlohu milovníka Raoula v obnovenej premiére muzikálu Fantóm opery. "Som veľmi vďačný za túto úlohu a je to pre mňa obrovská česť. Aj keď je to naozaj ťažké hrať dvadsiatnika v takmer päťdesiatke, ale budem mať veľa mejkapu a krásnu parochňu, tak dúfam, že to nebude až tak vidieť," zveril sa pre Matuš. Snaží sa aj čo najviac koncertovať, aby uživil svoju rodinku. No ako sa zdá, Lucie by chcela byť jeho kolegyňou. Ktovie, ako sa tí dvaja dohodnú. 

Súvisiace články

Najčítanejšie