Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pomsta bude sladká? Britney chce vidieť svoju rodinu za mrežami!
Zdielať na
Hudba

Pomsta bude sladká? Britney chce vidieť svoju rodinu za mrežami!

Archívna reportáž

Je to len zhruba týždeň, čo sa stala Britney Spears po vyše 13 rokoch slobodným človekom. Je až neuveriteľné, že aj hviezda jej kalibru bola voči rozhodnutiam súdov a vôli určitej skupinky ľudí, na čele s jej otcom, úplne bezmocná. Zbavená svojprávnosti nemohla rozhodovať o mnohých veciach, vrátane nútenej antikoncepcii, podávaniu nechcených tabletiek, nemožnosti šoférovať, ale ani vydať sa a v neposlednom rade - prišla o synov v čase, keď mali zhruba 2 a 3 roky. Teraz má konečne druhú šancu na život. no k radosti sa pridal aj hnev.

Britney Spears (39) má zjavne zmiešané pocity a len postupne prijíma to, čo sa v jej živote zrazu tak radikálne zmenilo. Jedno je ale isté - cchce, aby všetci členovia jej rodiny boli za mrežami. Speváčka, ktorú predminulý piatok súd oslobodil od takmer 14 rokov trvajúceho opatrovníctva, uviedla, že jej najbližší "by mali byť všetci vo väzení" za to, že sa podieľali na na jeho zriadení, píše portál PageSix.

Britney priznáva, že ide zmes úplne rozdielnych pocitov, ktoré ju ovládali. "Úprimne povedané, stále mi, každý deň, keď sa zobudím, vyrazí dych, ako mi moja rodina a opatrovníci mohli urobiť to, čo mi urobili... Bolo to demoralizujúce a ponižujúce," jednoznačne okomentovala Spears video, v ktorom sa poďakovala hnutiu #FreeBritney za záchranu svojho života.

Po verdikte súdu nastali obrovské oslavy:

"Ani nespomínam všetky tie zlé veci, ktoré mi urobili a za ktoré by mali byť všetci vo väzení... áno, vrátane mojej matky, ktorá chodí pravidelne do kostola," pokračovala speváčka.  "Som zvyknutá zachovávať pokoj pre rodinu a držať jazyk za zubami, ale tentoraz nie... NEZABUDLA som!" napísala verejne rozhorčená Britney a dodala, že sa len teší na to, že bude mať "kľúče od svojho auta a bude môcť byť nezávislá a cítiť sa ako žena". Povedala tiež, že sa plánuje stať obhajkyňou tých, ktorí žijú pod podobne zneužívajúcou ochranou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

"Som veľmi silná žena, takže si viem predstaviť, čo systém týmto ľuďom urobil. Dúfam, že môj príbeh bude mať vplyv a prinesie nejaké zmeny do skorumpovaného systému," povedala otvorene Spears a prvýkrát otvorene vyzvala na uväznenie svojho otca Jamieho Spearsa za jeho úlohu v opatrovníctve. "Madam, môj otec a všetci, ktorí sa podieľajú na tomto konzervačnom konaní, a môj manažment, ktorý zohral obrovskú úlohu pri mojom trestaní, keď som povedala 'nie' (odchodu na turné) - madam, mali by byť vo väzení," povedala sudkyni zjavne rozohnená speváčka. "Klamala som, keď celému svetu som tvrdila, že som v poriadku a som šťastná. Bola som v popieraní. Bola som v šoku. Som traumatizovaná," uzavrela Britney s nádejou, že ju súd vypočuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie