Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Strávi Vojnar Vianoce s Vondráčkovou? Nemá zmysel nič plánovať, tvrdí!
Zdielať na
Hudba

Strávi Vojnar Vianoce s Vondráčkovou? Nemá zmysel nič plánovať, tvrdí!

Archívna reportáž

Dvojicu, o ktorú je poslednú dobu snáď najväčší záujem, tvoria Lucie Vondráčková (41) a Petr Vojnar (45). Aj keď ich vzťah vyšiel najavo iba v auguste, vyspovedali ich už zo všetkých strán. Mnohí ich už vidia pomaly ako manželov, či dokonca rodičov spoločného dieťaťa. Je naozaj priskoro myslieť po pár týždňoch randenia až na také záväzky. Zatiaľ si spolu užívajú pekné chvíle a spoznávajú sa. Obidvaja sú ale aktuálne veľmi pracovne vyťažení a do Vianoc sa to zrejme veľmi nezmení. Počas sviatkov by ale chceli byť spolu.

Lucie Vondráčková je veľkou milovníčkou zvierat. Ak ju niekto požiada, aby prišla na nejaké podujatie, kde ide o charitu pre chlpáčov, pokiaľ čo len trochu môže, iste príde. Tento mesiac sa už po druhýkrát zúčastnila krstu kalendárov s fotografiami psov. Začiatkom novembra prišla ruka v ruke s Vojnarom na promo akciu kalendára Online školy pre psov. Obaja sú ich milovníkmi a najmä Lucie sa s láskou maznala aj s tými, ktorí boli na akcii, ako bolo vidno na fotkách. Tesne predtým sa začalo šepkať, že sa s Vojnarom rozišli, ale na dôkaz, že to tak nie je, nerozpakovali sa prejavovať navzájom lásku nežnými dotykmi a letmými bozkami. Vyzeralo, že sú spolu šťastní.

​Teraz sa ukázali spolu na ďalšom krste kalendára s názvom Pes a celebrity. Lucka Vondráčková spolu s Aničkou Slováčkovou mu boli krstnými mamami. Petr Vojnar prišiel svoju partnerku podporiť iba ako hosť, ale pre psí kalendár rád zapózoval. Jeho prítomnosť hneď využili zo Super.cz, aby mu položili zopár otázok. Vojnar ako vždy, tak aj teraz, celkom ochotne odpovedal, pokiaľ si Lucka plnila svoje milé povinnosti na podujatí. Otázky sa točili hlavne okolo Vianoc, ktoré sú už takmer za dvermi.

Vypočujte si jednu z Luciiných hudobných noviniek s názvom Morfium: 

Obaja výkonní umelci majú toho pred sebou, kým budú mať konečne nejaké voľné dni počas Vianoc, ešte veľa. Ale aspoň letmú predstavu či ich strávia spolu zrejme predsa len majú. "Budeme spolu, ešte sme sa o tom ale nebavili, je to ešte ďaleko, keďže je tu covid, tak sa všetko stále mení, takže plán urobíme začiatkom decembra," odpovedal sympatický moderátor na otázku o Vianociach. Pomerne čerstvo zamilovaný pár zjavne nemá veľa času na riešenie podrobnejších plánov. 

Lucie a Petr sa na verejnosti od špekulácii o rozchode ukázali niekoľkokrát, a zdá sa, že je v ich vzťahu všetko v poriadku:

"Zatiaľ nemá zmysel nič plánovať, o to je to jednoduchšie, že sa človek ako každý rok nestresuje už od októbra, pretože aj tak nevie, čo bude. Teplo by mi neprekážalo, ale úplne nie som typ, čo by musel na Vianoce niekam odísť. Mám rád Vianoce v Prahe, ja si radšej ľahnem k rozprávkam doma," prezradil Vojnar, ktorý si podobne ako Lucka veľmi nepotrpí na dovolenkách v exotických krajinách počas zimy. Obaja sú skôr športové typy, takže sa dá predpokladať, že aj sviatky prežijú azda aktívnejším spôsobom, alebo to bude možno tak, ako opísal Petr - na gauči pri rozprávkach.

Súvisiace články

Najčítanejšie