Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Strach o hviezdnu speváčku Marii Rottrovú! Pár dní pred 80. narodeninami dostala covid!
Zdielať na
Hudba

Strach o hviezdnu speváčku Marii Rottrovú! Pár dní pred 80. narodeninami dostala covid!

Zdroj: youtube/screenshot Neberte nám princeznú

V sobotu by mala oslavovať svoje okrúhle narodeniny speváčka Marie Rottrová. Dožíva sa osemdesiatky, ale nikto by jej ten vek veru netipoval. Po svojom boku má už roky oveľa mladšieho muža, ktorý ju rád rozmaznáva. Možno aj vďaka tomu sa o udržiava stále v perfektnej forme, akoby sa zastavil čas pred 30 rokmi. Žiaľ, tesne pred narodeninami dostala covid a preto musela zrušiť chystané oslavy.

V tej najnevhodnejšej dobe napadol Marii Rottrovú (80) nebezpečný covidový vírus. Patrí do rizikovej skupiny obyvateľstva, a tak je iste z toho ona a jej blízke okolie trochu vystrašení. Nevedno, či je zaočkovaná, ale ako vidieť v poslednej dobe, covid v agresívne infekčnom delta variante napadol napriek plnému zaočkovaniu aj iné celebrity ako sú Halina Pawlowská, Petr Janda, či Jiří Lábus, alebo naša Milka Vašáryová. Našťastie to u nich dopadlo dobre a vyliečili sa bez väčších problémov. Treba veriť, že podobne to dopadne aj u obľúbenej speváčky.

Tak či tak, narodeniny bude musieť Rottrová stráviť v izolácii so svojím manželom Milanom Říhom (63) doma. Iste si spolu aspoň symbolicky pripijú, ale veľká oslava pre pozvaných sa musí preložiť na iný termín, kedy bude už mimo nebezpečenstva z choroby, ako aj možnej nákazy druhých. "Milan teraz obvoláva pozvaných hostí a ruší večierok," oznámil jeden z ich dlhoročných známych pre Ahaonline.cz"Hlavne dúfam, že to zvládne, držme jej všetci palce," povedal známy hudobník Lev Rybalkin, ktorý je  vyhľadávaným klávesákom a bol tiež medzi pozvanými hosťami.  

Vypočujte si známu romantickú pieseň s názvom Lásko, voníš dešťěm z repertoáru Marie Rottrovej, s textom Jaromíra Nohavicu:

V sobotu, keď by mala Marie Rottrová dovŕšiť osemdesiat rokov života, budú na ňu iste myslieť mnohí, od jej rodiny, blízkych, kolegov až po širokú základňu jej fanúšikov. Už v lete celkom pokojne o svojom blížiacom sa jubileu hovorila a nijako ju číslo "v občianskom" nerozhodilo. "Na guľatiny sa teším, manžel mi strašne rád kupuje šperky," povedala Marie v júni, keď s manželom oslavovali piate výročie svadby a pätnásť rokov spoločného života. Marie sa ukáže fanúšikom v dokumente To mám tak rada v premiére už 13. novembra. Bude v ňom hovoriť nielen o svojej práci, ale aj o svojej rodine a blízkych. Je to darček ako pre ňu, tak hlavne pre všetkých tých, ktorých počas jej speváckej kariéry oslovila.

Marie nedávno oslávila výročie lásky so svojím manželom Milanom:

Na jeden čas, bolo to koncom 80. rokov, svoju spevácku dráhu prerušila. Vtedy mala zdravotné a neskôr aj psychické problémy, pre ktoré chcela Rottrová kariéru dokonca ukončiť a  stiahnuť sa do ústrania. Našťastie to dopadlo inak a opäť sa vrátila k spevu. "Napríklad v 80. rokoch, keď som mala plný program koncertov, k tomu deti a bola som na všetko sama. Cítila som, že niet úniku, pracovala som pod tlakom. Na jednom koncerte som si nemohla spomenúť na jediný text svojej piesne," prezradila pri spomienke na najťažšie chvíle, ktoré kedy vo svojom živote zažila. Prekonala to a všetci veria, že hviezdu s nesmrteľného muzikálu Neberte nám princeznú si budú ešte nejaký ten rok na koncertoch užívať.

Súvisiace články

Najčítanejšie