Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Koniec rozprávky! Len rok po narodení dcérky spevák UDREL svoju svokru!
Zdielať na
Hudba

Koniec rozprávky! Len rok po narodení dcérky spevák UDREL svoju svokru!

Archívna reportáž

Vzťah supermodelky Gigi Hadid (26) a speváka Zayna Malik (28), známeho najmä z kapely One Direction, je, zdá sa, definitívne v troskách. Romanca sa začala už pred šiestimi rokmi, no bola prerušená viacerými nezhodami a rozchodmi. Minulý rok ale párik ohlásil opätovné obnovenie vzťahu a koncom septembra sa stali rodičmi dievčatka menom Khai. No aktuálna správa znie viac, ako znepokojivo.

Matka supermodelky Gigi Hadid, hviezda reality šou Domáce paničky z Beverly Hills, Yolanda Hadid (57) tvrdí, že ju Zayn Malik "udrel", a zvažuje, že sa obráti na políciu, informoval portál TMZ. Zayn tvrdenie popieral, no uznal, že majú s Gigi ako rodina narušené súkromie, čo podnecuje hádky. Kým ho majú narušené už nemenoval, zdá sa to ale byť zrejmé. K zhoršeniu vzťahov so "svokrou" prišlo po tom, čo vyšlo najavo, že to bola zrejme ona, ktorá minulý rok vytrúbila do sveta, že jej dcéra je tehotná.

Malik reagoval prostredníctvom Twitteru a tvrdí, že incident sa týkal len výmeny "ostrých slov".  "Rozhodne popieram, že by som Yolandu Hadid udrel, a v záujme svojej dcéry odmietam poskytnúť akékoľvek ďalšie podrobnosti a dúfam, že Yolanda prehodnotí svoje nepravdivé obvinenia a posunie sa smerom k uzdraveniu  rodinných problémov v súkromí," povedal pre publikáciu.

Gigi patrí vo svete modelingu medzi absolútnu špičku, podobne aj jej sestra Bella:

​Zástupcovia Yolandy aj Gigi sa zatiaľ nevyjadrili konkrétne k incidentu, zástupca Gigi však povedal: "Gigi sa sústreďuje výlučne na to najlepšie pre Khai. V tomto období žiada o súkromie". Malik v reakcii na Twitteri uviedol, že incident vyvolala jeho snaha "ochrániť bezpečný priestor" pre dcérku. "V snahe ochrániť priestor pre ňu som súhlasil, že nebudem spochybňovať tvrdenia vyplývajúce z hádky, ktorú som mal s rodinným príslušníkom mojej partnerky, ktorý vstúpil do nášho domu, keď bola moja partnerka pred niekoľkými týždňami preč," vyjadril sa spevák neurčito.

Zároveň sa dá z jeho slov chápať, že vzťah s Gigi už nemusí byť celkom funkčný. "Bola a stále by to mala byť súkromná záležitosť, ale zdá sa, že zatiaľ dochádza k rozkolom a napriek mojej snahe obnoviť pokojné rodinné prostredie, ktoré mi umožní spoluvychovávať dcéru spôsobom, aký si zaslúži, to preniklo do tlače," vyjadril sa ďalej so značným sklamaním. Faktom je, že spevák mal v minulosti viacero agresívnych prejavov, či už slovne alebo fyzicky, no nikdy sa netýkali členov rodiny jeho priateľky, obvykle išlo o "barové" potýčky. Zdroj z blízkosti páru ale aktuálne tvrdí, že pár by chcel na vzťahu zapracovať.  "Rozišli sa už viackrát, takže keď ide o to, aby sa dali opäť dokopy, nikdy nehovor nikdy. Ale určite potrebujú čas od seba, je to to najlepšie pre všetkých zúčastnených," dodal informátor pre magazín The Sun.

Spoločnú fotku pridala Gigi naposledy na Valentína, teraz jej tam pribúdajú odkazy, aby svojej mame neverila:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Hadid (@gigihadid)

Aktuálne priniesol portál The Sun informáciu, že spevák bol obvinený z fyzických aj verbálnych násilností voči svokre a z jednej ho aj usvedčili - sotil ju údajne do šatníka, pričom vykrikoval rôzne vulgarizmy na jej adresu.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie