Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Znechutená Bagárová! Machovi vypisujú ženské, neprekáža im, že má rodinu!
Zdielať na
Hudba

Znechutená Bagárová! Machovi vypisujú ženské, neprekáža im, že má rodinu!

Archívna reportáž

Partnerský vzťah speváčky Moniky Bagárovej (27) so zápasníkom MMA Machmudom Muradovom (31) stále zjavne nedá mnohým spávať. Zapríčiňuje to skutočnosť, že sú spolu len málo a Monika zostáva s ich malou ročnou dcérkou doma sama. Debaty o tom, či nemajú krízu, za ktorou bude nasledovať rozchod, nemajú konca, hoci to Monika už jasne vysvetlila. No evidentne niektorým ženám je to jedno.

Monika Bagárová je už nejaký čas u svojich rodičov v Brne. Má u nich skvelé zázemie, a radi jej pomôžu asj s dcérkou Rumiou. Partner Moniky, zápasník Makhmud Muradov, je momentálne už dlhšiu dobu v Uzbekistane, odkiaľ pochádza, následne zas letí kvôli zápasu do Dubaja. A podobné je to po celý rok. Speváčka sa preto musí neustále vyrovnávať so samotou a nie je z toho dvakrát nadšená, čo aj úprimne priznáva. 

Mnohým iste napadlo, či je jej partner verný a ako je na tom v tomto smere aj samotná Monika. Človek by čakal, že tak krásnej žene budú muži dvoriť na každom kroku. "Ponuky na kávu nechodia, vôbec mi nenapíše jediný chlap. To je divné, však? (smiech) Ale vážne: som za to celkom rada," priznala populárna speváčka pre Extra.cz. Rozhodne jej nechýbajú fotky intímnych partií neznámych mužov, čo je inak z nejakého záhadného dôvodu celkom trend, hoci mimoriadne nechutný a trápny.

Monika vydala nedávno novú pieseň v spolupráci s českým spevákom Slza, vypočujte si hit Červánky: 

Zato u žien Bagárová vidí pomerne veľký problém, a je nemenej odsúdeniahodný. "Za ženy ale ruku do ohňa určite nedám, že by nepísali Machovi. Im je úplne jedno, že má ženu a dieťa," realisticky zhodnotila tento nepekný fakt. Monika ale zjavne Machovi verí, a tak sa netrápi tým, že by sa u neho mohli stretnúť tieto ponuky bezcharakterných krások s úspechom. "Ženy sú celkovo odvážnejšie a neprekáža im, že muž má doma partnerku či manželku a dieťa. Chlapi sa v tom vedia držať na uzde," myslí si tak trochu naivne Monika.

Monika sa popri starostlivosti o dcéru venuje aj svojej speváckej kariére, na myšlienky na neveru nemá čas: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Sympatická speváčka má zrejme dôvod na to, prečo svojmu partnerovi dôveruje natoľko, že sa veľmi nezaťažuje myšlienkami na jeho neveru, aj keď je neustále niekde rozlietaný. Jeho perfektné telo musí mnohým ženám celkom iste imponovať, no je to aj sympatický chlapík a práve láska k rodine vie byť tiež niekedy pre cudzie ženy afrodiziakom. Ale speváčka si jeho blízkosť veľmi neužije. "Mach nám chýba a chýba nám veľmi. Sú dni, keď ma to štve. Ale chápem, že má prácu a robí veci, aby zabezpečil rodinu," úprimne konštatovala osamotená partnerka jedného z najlepších zápasníkov sveta. Už len vydržať päť rokov, ako tvrdí Muradov, a potom vraj bude po ukončení kariéry naplno s rodinou.

Súvisiace články

Najčítanejšie