Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Britney Spears šokuje! Chce mať opäť opatrovníka, zjavne sa bojí slobody!
Zdielať na
Hudba

Britney Spears šokuje! Chce mať opäť opatrovníka, zjavne sa bojí slobody!

Archívna reportáž

Veľmi dlhú dobu sa snažila a bojovala americká speváčka Britney Spears (39) za svoje oslobodenie z područia jej otca Jamesa Spearsa (69), teraz je ale v rozpakoch. O zmiešané pocity sa podelila so svojimi sledovateľmi na sociálnej sieti. Ako je u nej zvykom, bola veľmi úprimná. Pre bežného človeka, pre ktorého je v dospelosti slobodný život v rámci možností samozrejmosťou, po trinástich rokoch pod opatrovateľmi má z toho Britney Spears ale strach.

Od svojho detstva bola slávna speváčka Britney Spears zvyknutá, že jej život riadili rôzni manažéri, režiséri a najmä otec. Zabezpečovali jej angažmány, podmienky aj honoráre za jej vystúpenia. Ona sa musela starať o to, aby dobre vyzerala, spievala a tancovala. Repertoár so skladbami piesní už dostával hotové, "šitý" na jej telo. Jej kariéru roztočili tak naplno, že sa jej z toho v jednom momente "zatočila hlava" a začala robiť v čoraz väčšej miere rôzne hlúposti. Keď toho bolo priveľa, stopli ju a zavreli na psychiatriu. Odvtedy začal riadiť jej osud tvrdou rukou ako poručník jej despotický otec, ako ho nazvala. Je ale fakt, že sa vďaka nemu dostala z dlhov a, naopak, sa opäť dostala medzi milionárov, ale s financiami nemohla sama disponovať.

Otec riadil aj jej profesionálny život, kde ju neustále nútil do nahrávania singlov, albumov a klipov, ako aj do koncertovania. "Teraz budem musieť robiť veci trochu inak. Pane, zmiluj sa nad dušami mojej rodiny, ak budem niekedy medzitým robiť nejaké rozhovory. Dávam si prestávku v práci. Celý život som poznala len prácu, takže je to pre mňa teraz veľmi mätúce. Každopádne, Boh vás opatruj,"  vyznala sa všetkým vo videu. Zrejme má plány najmä so svojím snúbencom Samom Asgharim (27), ktorý s ňou bol aj na nedávnej dovolenke, odkiaľ uverejnila Britney snímky,  kde tancuje nahá v kúpeľni. 

Britney o príkoriach slávy neraz spievala aj vo svojich piesňach napríklad aj v piesni s názvom Lucky:

Na Instagrame sa Spears vyspovedala najmä z jej úzkosti a obavy z nadobudnutia slobody. "Budem úprimná a poviem, že som dlho čakala na oslobodenie zo situácie, v ktorej som... A teraz, keď je to tu, sa bojím čokoľvek urobiť, pretože sa bojím, že urobím nejakú chybu," priznala sa v dlhom texte. "Dlhé roky mi hovorili, že ak sa mi bude dobre dariť, je po všetkom... A nikdy to neskončilo! Tvrdo som na tom drela, ale teraz, keď je to tu a blíži sa to viac a viac ku koncu, som veľmi šťastná, ale je tu i veľa vecí, ktoré ma desia," posťažovala sa. Prenasledujú ju paparazzi a dokonca sa kvôli nim vraj obáva o svoju bezpečnosť. Keď sa odniekiaľ vracia, fotografi jej nečakane skočia do cesty, alebo prechádzajú okolo ako blázni. "A to jazdím okolo základnej školy... Deti sú dôležité, ale ja tiež," povedala jednoznačne.

Britney sa fanúšikom zverila s pocitmi, ktoré po oslobodení sa spod otcovho opatrovníctva zažíva a zároveň prekvapila vianočným stromčekom v októbri:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

"Ničím som si nezaslúžila, aby sa ku mne správali tak, ako to bolo posledných trinásť rokov," sťažovala sa ďalej. Prvýkrát si začala všímať dotieravú pozornosť paparazzi pred štyrmi mesiacmi, keď konečne dostala do rúk kľúče od svojho auta a prvýkrát po 13 rokoch si slobodne sadla za volant. "Nepáči sa mi, keď ma chcú vyľakať a objavujú sa ako blesk z jasného neba. Je to, akoby sa snažili, aby som urobila niečo šialené! Takže ako som povedala, desí ma, že urobím niečo zle," napísala Britney a upozornila, že teraz na istý čas obmedzí svoju aktivitu na sociálnych sieťach. K životu hviezd v Los Angeles a Hollywoode, kde sa Britney zdržiava, ale paparazzi patria. Bude to musieť prijať a zobrať konečne svoj život do vlastných rúk, má za sebou podporu miliónov fanúšikov.

Súvisiace články

Najčítanejšie