Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Dva roky sa Ivana Gottová neukázala na verejnosti! Teraz sa to zmenilo, TOTO vraj bude nasledovať!
Zdielať na

Dva roky sa Ivana Gottová neukázala na verejnosti! Teraz sa to zmenilo, TOTO vraj bude nasledovať!

Archívna reportáž

Vdova po Karlovi Gottovi († 80), Ivana Gottová (45), si iste veľmi vydýchla po premiére dokumentu Karel od Olgy Malířovej Špátovej. Od úmrtia manžela sa utiahla do ústrania a usilovne pomáhala pri dokončovaní jeho biografie, pričom najviac práce mala s výberom fotografickej dokumentácie k nej. Musela prebrať tisíce fotografií, zväčša doteraz nezverejnených a rozhodnúť, ktoré budú aj v životopisnej knihe manžela s názvom Moja cesta za šťastím. Premiéra sa mala uskutočniť ešte vlani, na prvé výročie úmrtia majstra, ale kvôli protipandemickým opatreniam ju museli presunúť.

Život rodiny po odchode Karla Gotta na večnosť musel ísť ďalej. Zanechal po sebe manželku a štyri dcéry. Zatiaľ čo o najstaršej dcére Dominike sa vedelo takmer všetko, čo robí a na čo myslí, o mladšej Lucii sa písalo iba v súvislosti s jej rozvodom a o novom priateľovi. Ivana Gottová s dcérami sa rozhodli celkom stiahnuť z verejného života. Napomáhal k tomu iste aj covid, pre ktorý sa život tak trochu zastavil. Vdova po Zlatom slávikovi sa tak mohla naplno sústrediť na dokončenie knihy o živote svojho milovaného manžela. S jeho fanúšikmi sa kontaktovala prostredníctvom sociálnej siete, aby boli informovaní ako sa pokračuje na nimi očakávanej biografii ich idolu.

Minulý týždeň sa konečne všetci priaznivci zosnulého maestra dočkali aj filmu Karel. Na premiéru dokumentu prišla Ivana Gottová oblečná celá v čiernom ako aj jej mladšia dcéra Nelly (13), zatiaľčo staršia Charlotta (15) mala čierne iba vzorované pančuchy, šaty zvolila béžové. Žiadna z nich ale s médiami nekomunikovala. Expres.cz sa preto obrátil na hovorkyňu rodiny, Anetu Stolzovú. Tá bola zdielnejšia a predsa len niečo prezradila. "Ivanka chcela hlavne dotiahnuť projekty spojené s odkazom Karla Gotta. Krok za krokom sa opäť bude objavovať v spoločnosti. Veľmi sa teší a dúfa, že budú priaznivci Karla Gotta spokojní," prezradila Stolzová v stručnosti.

Pozrite si krátku ukážku z dlho očakáveného filmu o maestrovi s názvom Karel: 

Vdova po Gottovi by sa teda mala začať pomaly zúčastňovať spoločenského života. Najstaršia  dcéra Charlotte dáva sporadicky niečo o sebe vedieť na sociálnej sieti. Už dávnejšie sa vrátili do vily na Bertramke a Ivana sa zrejme venuje najmä domácnosti a výchove dcér, no až doteraz mala kopu práce aj s knihou, či prípravou premiéry. "Ja stále spolupracujem s Ivankou a podieľam sa na projektoch, ktoré súvisia s odkazom Karla Gotta. Tá intenzita je však menšia, ako keď žil Karel Gott," zverila sa hovorkyňa Stolzová.

Ivana sa na verejnosti objavila po veľmi dlhom čase pri príležitosti premiéry filmu Karel:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Stolzová prezradila niečo aj o svojom súkromí. Krátko po skone Karla Gotta sa jej narodila dcérka, ktorej dala po ňom druhé krstné meno."Amálka bude mať v piatok dva roky. Je to Amálie Karla. Hovorí, behá. Má sa čulo k životu. Vďakabohu, že ju máme," pochválila sa dievčatkom, ktoré bude navždy tak trochu spojené s Gottovcami. S rodinou po majstrovi bude Aneta naďalej v kontakte. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie