Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Poriadny trapas! Hviezdna herečka chcela poslať selfie kamarátovi, správu dostal cudzí človek!
Zdielať na

Poriadny trapas! Hviezdna herečka chcela poslať selfie kamarátovi, správu dostal cudzí človek!

Archívna reportáž

To, že ani meno takej hereckej hviezdy, akou je bývalá manželka Bena Afflecka (49), Jennifer Garner (49), nie je všetkým známe, dokazuje jej nedávná zábavná príhoda. Zverejnila ju na pobavenie všetkých sama na svojom profile na sociálnej seti. Rozprúdila sa potom debata medzi jej sledovateľmi a nechýbal medzi nimi ani jej herecký kolega.

Ben Affleck, bývalý manžel herečky Jennifer Garner je momentálne veľmi zaneprázdnený láskou k svojej bývalej, a možno onedlho aj budúcej snúbenici Jennifer Lopez (52), ale Garner si tiež užíva radosti života. Dva dni po tom, ako sa stretla s kolegami zo seriálu Alias pri príležitosti 20. výročia jeho uvedenia v televízii, Michaelom Vartanom, Merrin Dungeyovou, Ginou Torres a Victorom Garberom, napísala správu Carlovi Lumblymu (70), ktorý na stretnutí chýbal. A niekde nastala chyba, na ktorej sa potom zabávali užívatelia sociálnych sietí. 

Bývalého kolegu zo seriálu chcela Garner kontaktovať aspoň prostredníctvom sociálnej siete, ale zrejme jej dali nesprávny kontakt. "Carl, tu Jen G. Tu je dôkaz," napísala a na dôkaz pripojila svoje selfie. Od Lumbyho sa však nedočkala odpovede. Namiesto neho jej odpovedal niekto neznámy. "Omyl,"  upozornil ju muž, ktorého nechtiac kontaktovala namiesto Lumblyho. A zrejme ho nezaujalo ani to, že mu písala hollywoodska herečka. "Hahaha, to som ja, hľadám svojho starého priateľa," odpovedala Garner na vysvetlenie, no zjavne to s neznámym mužom ani nepohlo. Jennifer sa o túto historku podelila na Instagrame so svojimi fanúšikmi, aby ich pobavila. "Raz pošlem selfie, aby niekto uveril, že som to ja, a niekto ma zotrie za to, že som si pomýlila číslo. Spadol mi hrebienok," pripísala trefnú poznámku.

Jennifer si zahrala nebojácnu Sydney v obľúbenom seriáli Alias:

Medzi komentármi od fanúšikov Garner sa objavil aj jeden od jej filmového kolegu. "Nájdem ho, Marshall Flinkman pracuje na prípade,"  vtipne komentoval príspevok herečky Kevin Weisman, čím narážal na svoju doteraz najúspešnejšiu hereckú postavu zo seriálu Alias. Špionážna dráma v hlavnej úlohe s Jennifer Garner skončila svojou poslednou piatou sériou v máji roku 2005. Televízna spoločnosť ABC urobila nečakaný veľkolepý záver. Hlavná predstaviteľka seriálu vtedy očakávala so svojím vtedajším manželom Benom Affleckom prvé dieťa, ktoré sa malo narodiť na Vianoce. Tvorcovia seriálu zakomponovali jej tehotenstvo aj do seriálu.

Jen sa s vtipnou príhodou zverila na sociálnej sieti a pridala aj screenshot z komunikácie s neznámym, ktorému odoslal svoje selfie: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Garner (@jennifer.garner)

V duchu tohto seriálu sa už v novom šate a s novými hercami nakrúca nový seriál, ktorý je už je potvrdený streamovacou spoločnosťou Netflix, na ktorej sa má seriál vysielať. Hlavnú úlohu hrá hviezdny herec Arnold Schwarzenegger, ktorý tak naplnil svoju známu hlášku zo slávneho filmu „Ja sa vrátim“ a ani vo svojom pokročilejšom veku sa rozhodne nechystá na dôchodok. Fanúšikovia sa tešia a niektorí dúfajú, že seriál sa bude tiež niesť v duchu Arnoldovho ďalšieho filmu True Lies, z ktorého sa takmer tiež stal televízny seriál. Schwarzenegger sa vraj nemôže dočkať, keď sa vráti späť k tomuto dobrodružstvu."Fanúšikovia z celého sveta odo mňa už roky žiadajú divokú jazdu, ako je táto, a teraz sa jej konečne dočkajú,“ citoval jeho vyjadrenie avclub.com

Súvisiace články

Najčítanejšie