Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Má problém! Krásna modelka obvinila speváka zo sexuálneho obťažovania počas nakrúcania známeho hitu!
Zdielať na

Má problém! Krásna modelka obvinila speváka zo sexuálneho obťažovania počas nakrúcania známeho hitu!

Osem rokov potom, čo svet ovládla pesnička Blurred Lines od autora Pharrela a speváka Robina Thickeho, sa svet dozvedel, že sa počas nakrúcania diali aj nepekné veci. V extrémne sexi klipe sa ukázali aj tri modelky a práve najznámejšia z nich, dokonalá kráska Emily Ratajkowski, vo svojej knihe obvinila Thickeho z veľmi nevhodného správania.

Hoci by sa na prvý pohľad zdalo, že nakrúcanie klipu k megahitu Blurred Lines sa nieslo vo všeobecne uvoľnenejšej atmosfére, keďže modelky boli len sporo odeté, zjavne to tak byť nemalo. Práve tá, ktorá bola v klipe takmer nahá, len v miniatúrnych nohavičkách, 30-ročná Emily Ratajkowski, má na nakrúcanie trpké spomienky.

Robin Thicke prekročil hranice slušnosti počas nakrúcania videoklipu, ktorý mu priniesol medzinárodnú slávu, píše údajná obeť v novej knihe. Ratajkowski uviedla, že Thicke ju počas nakrúcania videoklipu "Blurred Lines" chytil za holé prsia, uviedol denník Sunday Times. Pieseň a sexi videoklip, vrátane pikantnej verzie určenej len pre internet, sa stali veľkým hitom na celom svete.

"Zrazu, z ničoho nič, som pocítila chlad a dotyk cudzích rúk, ktoré mi zozadu zvierali holé prsia. Inštinktívne som sa pohla preč a obzrela som sa na Robina Thickeho," píše Ratajkowski v knihe Moje telo, ktorá vyjde budúci mesiac. Ratajkowski bola jednou z troch modeliek, ktoré sa objavili vo videoklipe, v ktorom si zahrali aj spevák Pharrell Williams a raper TI. Podľa jej slov sa jej nakrúcanie spočiatku páčilo. Potom sa však Thicke, zrejme opitý, začal správať vulgárne.

Emily svoje dokonalé telo ukazuje rada:

"Hlúpo sa usmial a zapotácal sa dozadu, oči mal skryté za slnečnými okuliarmi," píše o reakcii speváka na jej odmietavý postoj. Zhnusená zo spevákovho správania bola aj režisérka Diana Martel, ktorá modelkine slová potvrdila. "Pamätám si moment, keď ju chytil za prsia. Do každej ruky jedno. Stál za ňou, pretože obaja boli z profilu. Zakričala som veľmi agresívne: 'Čo to, do ri*i, robíš! Nakrúcanie sa skončilo!!!" opísala situáciu režisérka. Martel dodala, že Thicke pil, strojene sa ospravedlnil a potom bol zahanbený. "Nemyslím si, že by to urobil, keby bol triezvy," povedala.

Thicke je už sporiadaným otcom rodiny:

Emily zrejme situáciu nebude viac rozmázávať v zmysle oficiálneho obvinenia a súdneho procesu. Sama uznala, že reagovala len vlažne, no v tej dobe mala len 22 rokov a nedošlo jej, ako veľmi nevhodné obťažovanie bolo. Nie je to prvýkrát, čo pieseň vyvolala kontroverziu. Pozostalí po Marvinovi Gayeovi vyhrali súdny spor o 5 miliónov dolárov proti Thickeovi a Farrellovi s tým, že "Blurred Lines" nesie motív z Gayeovho hitu "Got To Give It Up" z roku 1977.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie