Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dobré srdce filmového drsniaka! Zachránil týrané šteniatko a ponúka štedrú odmenu za páchateľa!
Zdielať na

Dobré srdce filmového drsniaka! Zachránil týrané šteniatko a ponúka štedrú odmenu za páchateľa!

Archívne video

Aj vo veľkom, vyše meter deväťdesiat vysokom a vyše 130 kilogramovom tele sa môže nachádzať citlivá duša. Presviedča o tom všetkých čin zápasníka a herca Davea Bautistu (52), alias Batistu. Že má dobré srdce, ukázal svojim príkladom, keď si adoptoval z útulku malého psíka odhodeného a týraného predchádzajúcim majiteľom. Z jeho zúboženého telíčka sa zhrozil a zariadil všetko pre jeho vyliečenie. Psík je už vďaka tomu v poriadku a v dobrých rukách.

Dave Bautista je bývalý profesionálny wrestlingový zápasník, bojovník MMA, kulturista a v súčasnosti úspešný herec. Narodil sa na predmestí Washingtonu D.C. a jeho mladosť poznačila aj kriminálna skúsenosť. Vo Washingtone žije dodnes, ale, samozrejme, v celkom inej lokalite ako za mlada. Skúšal preraziť aj vo filme, čo mu po čase aj vyšlo. Významný míľnik v jeho hereckej kariére nastal ale až v roku 2014, keď ho fanúšikovia Marvelu prvýkrát uvideli ako Draxa Ničiteľa. Z jeho pomerne bohatej filmografie možno spomenúť aj film Spolužitie, kde stvárňuje tajného policajta s poškodeným zrakom.

Nedávno sa dostal do pozornosti verejnosti vďaka jeho príkladnému činu. Rozhodol sa adoptovať si trojmesačné šteniatko menom Sage. Šteniatko má za sebou bolestnú skúsenosť, keď ho niekto týral a zranil a nechal ho napospas osudu medzi odpadkami. Našťastie si to ľudia všimli a odovzdali zviera do útulku. Odtiaľ následne zdieľali príbeh šteniatka na sociálnych sieťach, kde sa video stalo virálnym a dostalo sa až k Bautistovi. Šteniatko podstúpilo operáciu, počas ktorej mu veterinári odstránili z krku už do mäsa zarastený kovový remienok a malo tiež poškodenú kožu a prerastené pazúry.

Pripomeňte si Batistu ako Draxa v Strážcoch galaxie:


Akčný filmový hrdina a bývalý zápasník Batista si video všimol a rozhodol sa psíkovi poskytnúť u neho nový domov. "Rád by som vám predstavil nového člena rodiny... Teraz je z neho Bautista a už nikdy nebude týraný," oznámil na sociálnej sieti herec, ktorý má doma ešte ďalších dvoch adoptovaných pitbullov. Zároveň požiadal svojich fanúšikov, ktorí uvažujú o kúpe psa, aby si radšej vybrali nejakého z útulku. Okrem toho sa rozhodol venovať 5 000 dolárov tomu, kto prezradí informáciu vedúcu k identifikovaniu "toho s*áča", ktorý zranené šteniatko vyhodil.

Na reťaz hlboko vrastenú do krku šteniatka bol príšerný pohľad:

K výzve Bautistu sa pridal aj herec Mickey Rourke, ktorý ponúkol ďalších 1 000 dolárov. Ale celkom na začiatku ponúkol samotný útulok zo svojich finančných rezerv 1 500 dolárov. Na fotografii, ktorú bývalý zápasník zverejnil na sociálnej sieti z Tampy na Floride, kde sa teraz zrejme nachádza, je vidieť psíka so zraneným krkom od kovovej reťaze. Odvtedy najdúch podstúpil zmienenú operáciu, aj potrebné ošetrenia. Je celkom isté, že jeho nový majiteľ sa o neho bude dobre starať a konečne bude môcť plniť aj svoju úlohu hrdého ochrancu - tentokrát nielen na filmovom plátne.

Šteniatko si v rukách obra Bautistu žije psí sen:

Súvisiace články

Najčítanejšie