Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
To bola rýchlovka! Kedysi sa spevák preslávil drogovými excesmi, teraz sa oženil DVA dni po zásnubách!
Zdielať na

To bola rýchlovka! Kedysi sa spevák preslávil drogovými excesmi, teraz sa oženil DVA dni po zásnubách!

Archívne video

Kedysi vychudnutý britský hudobník večne pod vplyvom drog, Pete Doherty (42) z kapely Babyshambles, sa zmenil na nepoznanie. Stal sa z neho usadlý pupkatý prešedivelý pán žijúci vo Francúzsku. Ktovie, či k tomu nedopomohla tak trochu aj jeho niekdajšia kamarátka Amy Winehouse († 27), lebo vraj práve jej zjavujúci sa duch Peta vyhnal z jeho bytu v Londýne do Paríža. V krajine galského kohúta žije dodnes a našiel si tam aj lásku.

Hoci nie je žiadny krásavec, zrejme bude mať všestranne nadaný umelec a utopický socialista Pete Doherty v sebe niečo výnimočné, keď sa o neho zaujímali a milovali ho aj také hviezdy ako Kate Moss (47), či vraj aj predčasne zosnulá Amy Winehouse. Ako Amy, tak aj jeho bývala snúbenica Kate Moss v čase ich spoločného randenia užívala drogy viac, ako bolo spoločensky únosné aj v bohémskych kruhoch. Pete bol kvôli drogám dokonca aj trestne stíhaný.

Doherty bol krátko zasnúbený aj s modelkou Irinou Lăzăreanu. So speváčkou Lisou Moorish má dokonca syna Astile (18) a juhoafrickou modelkou Lindi Hingston dcéru Aisling Erin, ktorá sa predčasne narodila v decembri 2011. Vo vzťahu s Katiou de Vidas, ktorá je od roku 2016 aj členkou jeho kapely Puta Madres, je už od roku 2012. No po 9 rokoch teraz poriadne prekvapili, keď sa minulý týždeň zasnúbili a už o dva dni nato bola svadba, píše portál Daily Mail. Po jej boku sa dokázal upokojiť a vraj je dva a pol roka "čistý" a žiadne drogy neužíva. "Myslím, že sa zotavujem, som dva a pol roka bez heroínu, čo bol pre mňa veľký problém, a hej, píšem hudbu, stále píšem hudbu," zveril sa umelec, kedysi známy búrlivým spôsobom života. Teraz mu už zjavne vyhovuje usadlejší spôsob života a aj sa to na ňom prejavilo.

Toto o sebe pred rokmi prezradil vtedy slávny spevák ťažko závislý na heroíne:

​Spolu s Katie sa usadili v Normandii vo francúzskom meste Etretat. Obľubuje francúzske špeciality, najmä syry a rád si pospí, ako prezradil pred časom. Mieša si po svojom aj rôzne koktajlové nápoje, ktoré si rád popíja a zahrá si rád aj petang či bowling, jednoducho žije život priam seniora. V Etretate sa vo štvrtok konala aj svadba v hoteli prestavanom zo zámku z 19. storočia, ktorý sa nachádza len 500 metrov od pláže a je skutočne čarovný.

Aj keď bola svadba, konajúca sa iba v úzkom kruhu najbližších páru, utajená, jeden z prítomných hostí, David Simon, zdieľal na Instagrame fotografie. Vidieť na nich nevestu v krátkych tylových svadobných šatách so závojom posiatym farebnými hviezdami a ženícha v tmavom elegantnom obleku s kravatou. Rozosmiatu manželku držal za ruku a šťastne sa pritom usmieval. Aj sesternica nevesty Julia Mallet zdieľala na sociálnej sieti snímky zo svadby s poznámkou: "Keď zistíš, že tvoja sesternica sa cez noc vydala! Blahoželám Pete a Katia DOHERTY!". Na svadbe nechýbala ani mama umelca, Jacqueline, sestra Amy a otec Peter John, ktorý si tam aj zaspieval spolu so synom a skupinou Libertines.

Súvisiace články

Najčítanejšie