Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Úplne zošalela, alebo tak oslavuje slobodu?! Britney sa ukázala ÚPLNE NAHÁ!
Zdielať na

Úplne zošalela, alebo tak oslavuje slobodu?! Britney sa ukázala ÚPLNE NAHÁ!

Archívna reportáž

Rozsudok sudkyne losangelského súdu pred pár dňami oslobodil speváčku Britney Spears (39) spod trinásťročného poručníctva jej otca Jamesa Spearsa (69). On sám sa už ale pre takéto riešenie v súdnom písomnom návrhu rozhodol ešte pred týmto rozhodujúcim pojednávaním. Aj tak to ale pre Britney znamenalo obrovské víťazstvo a pocit oslobodenia sa. Zrejme to je hlavný dôvod, prečo až tak vyvádza od šťastia, že to zaráža aj niektorých jej fanúšikov. 

Britney Spears držal jej otec James trinásť rokov počas jeho poručníctva riadne nakrátko. Týkalo sa to aj jej vzhľadu, neznášal žiadne veľké odhaľovanie. Možno aj to bolo dôvodom, že pocit oslobodenia sa spod jeho poručníctva symbolicky dávala najavo obnažovaním sa. Ešte v lete začala s fotkami hore bez, ktoré zdieľala na sociálnej sieti, potom odhalila aj zadok. Teraz ale zašla až tak ďaleko, že sa ukázala celkom nahá. Pred stredajším vynesením rozsudku odletela spolu so svojim snúbencom Samom Asgharim (27) na dovolenku, kde si s ním užíva svoje šťastné chvíle a zjavne už nevie, čo od radosti.

Aj keď svojich fanúšikov Britney pomaly zvykala na jej odhalené telo, to, ako bláznivo pózovala nahá v kúpeľni hotelového apartmánu, bolo predsa len pre niektorých už priveľa. Mnohí si všimli ale aj jedného detailu, ktorý naznačoval, že si na fotkách speváčka svoje telesné krivky upravila fotošopom. Upozornila na to zvlnená vaňa. Britney to ale vo svojej až naivnej úprimnosti ani nevyvracala, ba dokázala si zo seba preto ešte aj uťahovať. Absolútna väčšina jej priaznivcoy ale chápala tento jej prejav radosti a tešia sa spolu s ňou.

Britney prednedávnom poriadne šokovala fanúšikov, keď si deň po zásnubách zrušila instagramový účet s takmer 35 miliónmi sledovateľov:

​Britney zdieľala celkovo šesť fotografií, kde pózovala celkom nahá. Ale aby predsa len zadosťučinila moralistom, prekryla si na fotkách kvetinkami aspoň tie najzásadnejšie detaily svojich obnažených partií. Na tento jej príspevok na sociálnej sieti začali reagovať v komentároch okrem jej fanúšikov aj známe mená. "Rada ťa vidím takú šťastnú a slobodnú. Zaslúžiš si to!" napísala bohatá dedička hotelového impéria Paris Hilton (40). "Vďakabohu, už roky o tom hovorím a modlím sa. Som z teba viac než nadšená," napísala speváčka Cher (75). "Veľká gratulácia, Britney Spears!" napísala LaToya Jackson (65). Vtipne zareagoval snúbenec Britney, ktorý namiesto známeho hashtagu #freebritney, použil #freethenipple, teda #osloboďtebradavku.

Ktovie, čo na toto jej bláznivé počínanie hovorí otec Spears - možno pri tom škrípe zubami, možno už úplne rezignoval. Iste si uvedomuje, že tým chce Britney provokovať predovšetkým jeho, ale mala by byť predsa len o niečo opatrnejšia. Je správanie a činy sú stále pod drobnohľadom. A v skutočnosti bude aj naďalej v moci poručníka. O jej financie sa bude odteraz starať hollywoodsky účtovník John Zabel, ktorého si sama vybrala. Snáď jej dopraje väčšiu voľnosť v rozhodovaní o svojom konte a majetku. A tiež treba veriť, že si neprivlastní viac, ako by mu malo patriť za jeho služby, z čoho speváčka obviňovala svojho otca.  

Súvisiace články

Najčítanejšie