Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Daniel Craig prišiel na premiéru bondovky bez manželky, no odchádzal s TOUTO mladučkou blondínkou!
Zdielať na

Daniel Craig prišiel na premiéru bondovky bez manželky, no odchádzal s TOUTO mladučkou blondínkou!

Archívna reportáž

Napriek tmavoružovému zamatovému saku pôsobil Daniel Craig (53) poriadne mužne, keď sa objavil ako hlavná hviezda na londýnskej premiére bondovky Nie je čas zomrieť. Tá je zároveň aj jeho poslednou, piatou časťou, kde si zahral hlavného hrdinu. Možno práve jeho stvárnenie tejto postavy zapôsobilo na krásnu herečku Rachel Weisz (51) natoľko, že sa s ním dala dokopy a po čase spolu uzavreli aj manželstvo. Na premiére sa však spolu s ním teraz neukázala.

Na premiére poslednej 25. časti bondovky Nie je čas zomrieť sa po boku Daniela Craiga objavila sympatická blondínka. Prekvapivo sa jej nezúčastnila jeho manželka, herečka Rachel Weisz, ktorá teraz nakrúca v New Yorku seriál Dead Ringer. Našťastie, mal ju kto zastúpiť a nejde pritom o žiadnu škandalóznu bokovku. Tajuplná mladá žena po boku Craiga sa ukázala byť jeho staršia dcéra Ella (29), ktorú má s britskou herečkou Fionou Loudon (53), jeho prvou manželkou. Ešte jednu dcéru má aj s Rachel, tá má iba tri roky.

Druhé manželstvo uzavrel Craig v roku 2011 iba za prítomnosti dvoch svedkov a ich dvoch detí. Obaja s manželkou sú, čo sa týka ich súkromia, veľkí tajnostkári, a tak ani nevedno, ako sa volá ich spoločná dcérka, ktorá sa narodila v roku 2018, ani či ju neporodila náhradná matka, vzhľadom na vek Rachel Weisz. Herečka má aj jedného syna Henryho (14) s jej bývalým partnerom Darrenom Aronofskym. Dvojica sa plánovala po ôsmich rokov vzťahu zobrať v istej newyorskej synagóge ešte v roku 2010, ale skôr ako sa tak stalo, došlo k ich rozchodu.

Pozrite si vtipný spot, nakrútený pri príležitosti Olympijských hier 2012 v Londýne, kde si okrem agenta 007 v podaní Daniela Craiga zahrala samu seba aj kráľovná Alžbeta II.:

Vo vzťahu s ňou je predstaviteľ James Bonda spokojný. "Som neuveriteľne šťastný, že mám úžasnú rodinu a tiež, že som mal mimo mesta miesto, kam by sme mohli ísť a uniknúť pred akýmkoľvek šialenstvom," zveril sa herec s jeho pocitmi za posledného vyše roka, odkedy je pandémia, pre nytimes.com. Kvôli nej sa odkladalo aj ukončenie filmu o agentovi James Bondovi, ako aj premiéra."Bude mi chýbať obrovské tímové úsilie, ktoré je pri tom  potrebné. Je to takmer päť rokov, čo sme začali s týmto projektom, tak frustrujúcim a akýmsi spôsobom vyvolávajúcim úzkosť. Je to neskutočne kreatívny proces a bude mi to chýbať," dodal Daniel Craig.

Na premiére sa Daniel Craig ukázal po boku svojej dcéry Elly Loudon:

"Mám aj ďalšie projekty, ktoré robím, ale nič také ako bondovka neexistuje," priznal sa slávny herec, ktorý sa ale v súkromí necíti ako Bond. "Väčšinu času sa cítim ako normálna ľudská bytosť. Necítim žiadne spojenie s postavami, ktoré hrám. Iba tam som taký. Toľko k tomu, aby bola táto vec uvedená na pravú mieru. Verte mi, som úplne obyčajný smrteľník," zdôraznil skromne."Jediné, čo som chcel urobiť, bolo uživiť sa tým," tvrdí o svojom herectve. Za účinkovanie v pokračovaní filmu Knives Out pre Netflix. vraj dostal až 86 miliónov eur, takže zjavne sa dokázal uživiť veľmi slušne aj pre ďalšie generácie. No on sa rozhodol inak. V rozhovore pred časom prezradil, že jeho deti môžu na dedičstvo zabudnúť: "Nechcem zanechať veľkú sumu ďalšej generácii. Myslím si, že dedičstvo je dosť nevkusné. Mojou filozofiou je zbaviť sa všetkého, než odídem." Pri tých miliónoch bude mať skutočne čo robiť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie