Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Záhadné tehotenstvo twiinsky Veroniky! Umelé oplodnenie alebo jedna vášnivá noc s jasným cieľom?!
Zdielať na

Záhadné tehotenstvo twiinsky Veroniky! Umelé oplodnenie alebo jedna vášnivá noc s jasným cieľom?!

Archívna reportáž

Túžba po dieťati rozvedenej Veroniky Nízlovej (35) z populárneho dua Twiins bola zrejme tak veľká, že otec bábätka sa stal druhoradým. Jeho totožnosť je stále záhadná a vraj ani do budúcnosti sa na tom nič nezmení. Potvrdila to na sociálnej sieti budúca mamička. To jej ale nebráni v tom, aby sa na svojho prvého potomka netešila. To neustále dokazuje svojimi príspevkami na sociálnej sieti.

Manželstvo s Tomášom Krupom (38), ktorý pôsobí v oblasti audiovizuálnej tvorby ako nezávislý režisér, producent a scenárista, Veronike Nízlovej nevyšlo. Vlani v máji priznali rozchod. "Zazvonil zvonec a našej láske je koniec. Ďakujem Veronike za spoločné roky a prajem jej veľa šťastia," napísal na svojom profile Tomáš. V manželstve prežili spoločných päť rokov, predtým spolu štyri roky chodili. Žiadosť o rozvod podala Veronika a v decembri súd rozhodl o ukončení manželstva. K rozchodu sa vyjadrovať nechcela. 

Zatiaľ čo sa Tomáš zakrátko pochválil novou krásnou partnerkou, Veronika zostala sama. Možno to cielene chcela zmeniť počatím dieťaťa, po ktorom vraj túžila. Akurát, že identita otca ostáva absolútne utajená. Niektorí dokonca konšpirujú, či sa nenechala speváčka umelo oplodniť, to ale poprela jej sestra. Veronika vysvetlila na sociálnej sieti isté skutočnosti, ale záhadu jej tehotenstva nevyriešila. "Napriek tomu, že s oteckom dieťatka nie sme spolu, vždy mu budem vďačná za tento dar. Dohodli sme sa, že jeho meno nezverejním. Rovnako rešpektujem jeho rozhodnutie, že nebude súčasťou nášho života. Prajem mu všetko najlepšie," napísala a už sa vraj nechce k tomu viac vyjadrovať.

Veronika pôsobí pod umeleckým menom Vebi a s rastúcim bruškom stihla nakrútiť aj videklip k piesni Nechám sa viesť:

To, že je tehotná, oznámila prostredníctvom sociálnej siete v júli z Turecka, kde dovolenkovala pri mori v luxusnom hoteli spolu so sestrou Danielou, jej partnerom, ich dcérkou aj s rodičmi. Pochválila sa odtiaľ fotkami. "Už to asi viac neskryjem! V novembri budem mať tú česť byť mama. Je to najkrajšia úloha v mojom živote a teším sa, že sa mi tento sen splní. Neviem sa ťa dočkať, lásočka moja milovaná," pripísala Veronika k fotke, na ktorej sa už črtá jej rastúce tehotenské bruško. Ukázala fotky aj so svojou malou neterou Lindou. Jej sestra Daniela sa stala mamou minulý rok v januári. Otcom je jej partner, futbalista Stano Lobotka, ktorý pôsobí v Taliansku a Daniela tam žije spolu s ním.

Veronika sa už čoskoro stane mamou, meno otecka však ostane už asi navždy pre jej fanúšikov tajomstvom: 

Aj Danieline manželstvo s producentom Braňom Jančichom sa skončilo po troch rokoch rozvodom v roku 2013. Twiinska ale neskôr šťastne zakotvila v náručí futbalistu Stana Lobotku a zakrátko sa im narodila dcérka. Veronika však na rozdiel od sestry zrejme zatiaľ nenašla partnera pre šťastný vzťah. ​Aj ona čaká dcérku, ako prezradila na Instagrame. Pri pôrode bude Daniela, ako sama povedala, aj Veronika bola pri nej v tom veľkom životnom momente a je dôležité mať pri sebe milujúcu oporu. Je preto jasné, že Veroniku rodina veľmi podporuje a iste jej pomôže aj pri výchove jej očakávaného vytúženého potomka.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie