Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Lela a Vémola na ultrazvuku! Ukázali ich rozkošné bábo, o pohlaví je už jasno!
Zdielať na

Lela a Vémola na ultrazvuku! Ukázali ich rozkošné bábo, o pohlaví je už jasno!

Archívna reportáž

Zo svojho druhého tehotenstva sa Lela Ceterová zjavne veľmi raduje a bábätka sa už nevie dočkať. Aj keď zažívala prvé týždne veľké nevoľnosti a jej tehotenstvo bolo rizikové, časom sa všetko zlepšilo a nebyť rastúceho bruška, ani by svoj stav veľmi nevnímala. Na sociálnych sieťach pravidelne informuje svojich sledovateľov o tom, čo sa deje počas pribúdajúcich týždňov tehotenstva. Najnovšie sa dočkali dokonca záberov z ultrazvuku, kde je vidieť tváričku rastúceho bábätka. Niektorí mali hneď jasno, akého pohlavia bude.

Treba uznať, že tehotenstvo Lele Ceterovej svedčí. Zdá sa, že okrem rastúceho bruška to jej telo ani veľmi nepoznačilo. Dokazuje to aj fotografia, kde je nahá, o ktorú sa podelila so svojimi priaznivcami na Instagrame. A aby podtrhla svoju radosť z požehnaného stavu, napísala pod fotku, kde leží nahá a vidieť jej zaoblené bruško, pár slov. "Byť tehotná znamená, že každým dňom som bližšie ku dňu, keď spoznám lásku svojho života," vysvetlila svoj postoj k jej druhému tehotenstvu.      

Okrem pekného záberu seba samej, ukázala aj ultrazvuk, kde vidieť aj dieťatko, ktoré v nej rastie. "Boli sme na 3D ultrazvuku a videli sme naše bábätko. Je to nádherný pocit," roznežnila sa Lela pri opise svojho zážitku. Je úžasné, čo dokáže súčasná technológia. Kedysi si rodičia museli na takýto zážitok počkať až do pôrodu. Iste už Karlos a Lela vedia, akého pohlavia je ich plod lásky, ale zatiaľ to zrejme nechcú prezradiť, čo vyvoláva o to väčšiu zvedavosť sledovateľov Ceterovej Instagramu.

K malej Lilinke a niekoľkým divokým zverom pribudne do rodinky obývajúcej Vémoland aj nový malý človiečik: 

"Touto cestou by som chcela podporiť každú ženu v období tehotenstva," prejavila Lela vo svojom príspevku solidaritu s ostatnými mamičkami v očakávaní. "Nie každá z nás prežíva tieto chvíle najlepšie, mení sa telo a pod vplyvom hormónov aj celý psychický stav. Budúce mamičky prežívajú všetko okolo seba veľmi intenzívne a emotívne," dodala s pochopením, keďže sama si tým všetkým prešla. "Každú zmenu v tehotenstve by si mala každá žena užívať a vyťažiť z toho to najkrajšie. Pre našich mužov je táto zmena navyše príťažlivá a sexy. Mať doma tehotnú ženu je iba na obdobie deväť mesiacov. Milujte svoje zmenené telo. Niektorá to zažije len raz za život a niektoré, bohužiaľ, nikdy," zauvažovala o tehotenste Lela.

Lela sa pochválila nielen svojim nahým tehotenským telom, ale aj fotografiou z 3D ultrazvuku bábätka, ktoré nosí pod srdcom:

Je obdivovatelia sa začali obratom po zverejnení fotiek zamýšľať, či očakáva syna, čo by jeja Karlosovi, pre akési stereotypné nastavenie spoločnosti, že ideálne je mať "párik" detí, fanúšikovia priali. Podaktorí už aj odvážne konštatovali v komentároch: "Je to chlapec, je to chlapec". Iní zrejme chceli urobiť radosť Karlosovi, keď sa rozplývali:."Tá podoba. Úplný Karlos."  Zatiaľ sa ale dieťatko stále vyvíja, je preto naozaj veľmi predčasné porovnávať podobu tváre nenarodeného dieťatka s niektorým z rodičov. Narodiť by sa malo údajne v decembri, zatiaľ budú musieť všetci vydržať a želať Lele, aby tehotenstvo dotiahla do úspešného konca. 

Súvisiace články

Najčítanejšie