Oblačno
12°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Jasmina otvorene PRIZNALA, čo vedela o Plačkovej: Ja ju súdiť nebudem, na to sú to iní!
Zdielať na

Jasmina otvorene PRIZNALA, čo vedela o Plačkovej: Ja ju súdiť nebudem, na to sú to iní!

Archívna reportáž

Spojenie Jasminy Alagič a Zuzany Plačkovej sa ešte do pondelka javilo byť absolútne geniálnym marketingovým ťahom. Ich výtlak na sociálnej sieti, ale všeobecne v spoločenskom ponímaní, je nepochybne obrovský a pravdepodobnosť, že akýkoľvek produkt by verejnosti ponúkli, bude mať úspech, sa rovnala istote. To sa aj pri ich kolagéne potvrdilo, keďže sa predával ako teplé rožky. No potom prišlo pondelkové ráno...

Je to len pár mesiacov, čo sa Jasmina a Zuzna Plačková rozhodli spolupracovať. Dovtedy sa ani poriadne nepoznali, no ako začali pracovať na spoločnom produkte, postupne sa medzi dvomi hviezdami Instagramu rozvinulo aj kamarátstvo. "Ja som ju poznala ako človeka, ktorý bol veľmi prajný, férový a pomáhal," hovorí o zadržanej Plačkovej Jasmina.

Vzhľadom na hystériu, ktorá sa rozbehla po zadržaní manželov Strauszovcov v súvislosti s činnosčťou údajného drogového gangu, začali aj smerom k Jasmine prúdiť stovky otázok. Hoci bezprostredne po prevalení policajnej akcie sa Alagič vyjadrovať nechcela a povedala len toľko, že s Plačkovou má spoločný len "fantastický kolagén, s ktorým sú klienti spokojní", napokon pod tlakom zvedavých ľudí pridala v stredu aj rozsiahlejšie video s vyjadrením. 

Plačková akúkoľvek vinu odmieta:

​Azda každý, kto dlhšie Jasminu sleduje, mohol tušiť, v akom duchu sa bude jej vyjadrenie niesť. Zachovala si zmierlivú a férovú tvár, no veľa toho neprezradila, lebo ako tvrdí - nemala čo. "Veľa z vás sa ma pýta, či som o tom vedela, ja neviem, čo som mala vedieť, keďže ešte nikto nie je za nič odsúdený, ale vzhľadom na veci, ktoré sa skloňujú v súvislosti s týmto prípadom - samozrejme, že som nevedela," vyjadrila sa Jasmina a dodala, že situácia ju šokovala rovnako, ako asi každého.

Odmieta ale začať hrať na city a farizejsky Zuzanu odsúdiť, tobôž skôr, ako je čokoľvek jasné. "Samozrejme, že som šokovaná, mrzí ma situácia, ktorá vznikla, ale nebudem potápať ľudí, s ktorými som robila bez toho, aby som vedela, za čo vlastne by som ich mala odsúdiť. Nečakajte odo mňa, že budem niekoho haniť, ale nečakajte ani, že budem niekoho obhajovať, hlavne, ak jeho kroky nepoznám," povedala šalamúnsky, no férovo Jasmina. Je presvedčená, že sa k tomu majú vyjadrovať len kompetentní a nie celý internet, ako sa práve deje. Moderátorka si počká na to, aký bude výsledok konania príslušných orgánov. "Ak by sa náhodou dokázala jej vina, poviem na rovinu, žeby ma to sklamalo, lebo naše stretnutia sa niesli v príjemnom duchu. Takže sklamalo by ma to, lebo to nie je správna vec, ale nebudem ju za to súdiť ja, na to sú tu iní," uzavrela túto nepríjemnú tému. Jasnejšie bude v prípade už dnes po 17-tej hodine, keď majú Plačkovú vypočuť.

Súvisiace články

Najčítanejšie