Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
O 15 rokov mladší milenec? Angelinu prichytili opäť na rande s TÝMTO spevákom!
Zdielať na

O 15 rokov mladší milenec? Angelinu prichytili opäť na rande s TÝMTO spevákom!

Archívna reportáž

Na slávnych ľuďoch vo svojom okolí si zrejme pôvodom kanadský spevák s etiópskymi koreňmi Abel Makkonen Tesfaye alias Weeknd (31) veľmi potrpí. Medzi svojich priateľov radí Kanye Westa, ktorý je aj tvárou jeho odevnej značky. Ďalším jeho slávnym priateľom je Wizz Khalifa a Drake, s ktorým sú si vraj blízki ako bratia. Ani frajerky si nevyberal hocijaké. Randil s Belou Hadid, so Selenou Gomez dokonca aj nejakú dobu žil v spoločnom príbytku v Greenwich Village v New Yorku. Teraz ho začali spájať s Angelinou Jolie (46).

Pred vyše dvomi mesiacmi sa objavili Angelina Jolie a Weeknd spolu po prvýkrát na večeri vo vyhlásenej talianskej reštaurácii Giorgio Baldi v Santa Monice neďaleko Los Angeles. Podľa serveru Page Six sa tam zdržali v družnej debate niekoľko hodín. Možno mladému nádejnému hercovi dávala skúsená herečka cenné rady ako preraziť v hollywoodskej filmovej branži. Z podniku odišiel každý zvlášť na svojom aute."Ani jeden sa tú večeru nepokúšal zatajiť," prezradil informovaný zdroj. "Weeknd sa v tejto chvíli sústredí na svoju kariéru. Pre HBO nakrúca nový seriál, v ktorom si aj zahrá," doplnil informáciu o aktivitách umelca, v ktorých mu iste vie Angelina poradiť. 

Spájanie populárneho speváka RnB so slávnou hollywoodskou divou mu iste v Hollywoode môže len prospieť. A Angelinu Jolie zjavne zaujal, keďže sa s ním pred pár dňami opäť stretla v rovnakej reštaurácii. Tentokrát prišli každý zvlášť, ale odišli spolu v jednom aute. Dvojica sa očividne neskrývala pred fotoaparátmi, vzhľadom na ich rozhodnutie prejsť okolo paparazzov a spoločne nastúpiť do čierneho SUV.  

Spevákovi sa už roky darí aj v kariére, čo pieseň, to hit. Vypočujte si ten aktuálny s názvom Take My Breath:

Jolie a Weeknd boli 10. júla odfotografovaní aj na istom súkromnom koncerte v Los Angeles. Zdá sa, že dvojica si momentálne užíva vzájomnú spoločnosť, ale ani jeden nepotvrdil fámy o tom, že by boli v intímnom vzťahu. Po večeri 25. septembra ich zaviezol šofér čiernym SUV do honosného sídla Weeknda v Bel-air v hodnote 70 milión dolárov. Pokiaľ by sa potvrdilo, že sa dali dokopy, bol by to pre Angelinu prvý vzťah po rozvode s Bradom Pittom (57). V júni ju začali médiá upodozrievať, že sa vrátila k bývalému manželovi Jonny Lee Millerovi (48), keďže ju pristihli, ako šla za ním viackrát do bytu počas jej návštevy New Yorku. Zrejme ale išlo iba o priateľskú návštevu.

Spevák The Weeknd má dôvod na úsmev, randí vraj s jednou z najkrajších žien Hollywoodu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Weeknd (@theweeknd)

​Vzťah s jej exmanželom Bradom Pittom je stále na bode mrazu. Ten ju zažaloval v súvislosti s ich francúzskou usadlosťou a vinárstvom Chateau Miraval za 164 miliónov dolárov v srdci Provensálska. Vyrábajú tam vysoko oceňované vína, ružové priamo z viníc Pitta patrí medzi 100 najlepších na svete. Pre herca je to veľká srdcovka a je rozčarovaný z aktivít Jolie v súvislosti s jej snahou predať svoj podiel na jeho úkor. Nazval ju preto v žalobe pomstychtivou. Minulý týždeň sa konal súd, kde svoj právny spor vyriešili a svoje akcie môže Angelina predať. Zrejme sa vzájomne dohodli k obojstrannej spokojnosti, keďže sa zatiaľ žiadny škandál neprevalil.

Súvisiace články

Najčítanejšie