Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vykašľal sa na dcéru?! Separ reaguje na reči, že je mizerný otec!
Zdielať na

Vykašľal sa na dcéru?! Separ reaguje na reči, že je mizerný otec!

Archívna reportáž

Asi všetci sa zhodnú na tom, že ak má pár deti, sú to práve ony, ktoré trpia pri rozchode najviac. Akokoľvek je priateľský, obvykle je to pre potomkov trpká skúsenosť vyrovnať sa s tým, že zrazu je doma o jedného dôležitého človeka menej. Žiaľ, väčšinou to znamená, že otec sa zo života dieťaťa vytratí - ostane prinajlepšom občasný víkendový kontakt. No sú, našťastie, aj otcovia, ktorí ostanú pre svoje dieťa prítomní na maximum.

Minulý rok v lete šokovali Slovensko speváčka Tina a raper Separ správou o rozchode. Na pohľad idylický vzťah sa rozpadol po šiestich rokoch manželstva. No ako sa zdalo, nešlo o žiadnu drámu, azda aj v mene detí ostali Kmeťovci v dobrom kamarátskom vzťahu.

Hoci Separ na prvý pohľad rozhodne nepôsobí ako citlivý a starostlivý otecko, netreba sa nechať zmiasť. Svoju 6-ročnú dcérku Tiu Lilianu zbožňuje a rovnako má rád aj nevlastného syna, 8-ročného Lea, ktorého má Tina s futbalistom Richardom Lásikom.

Pred rokom bojoval raper s rakovinou:

​No ako to už na Slovensku býva, stále sa nájde bezpočet internetových moralistov, ktorým sa nepozdáva, že sa rozpadlo manželstvo a už vôbec nemienia akceptovať, že sa raper opäť zamiloval. No reči o tom, že sa vykašľal na svoju dcéru, že ju "nechal napospas životu a nestará sa o ňu", ho zjavne už dočista vytočili. "Moja dcéra je moja krv, dám za ňu život bez mihnutia oka. Koľko z vašich rodičov je dodnes spolu? S koľkátimi partnermi ste sa už rozišli? Ja nemám právo na nový vzťah? Lebo vy ste si zvykli, že som s Tinou?" rozohnil sa položil sugestívne otázky.

Skutočne sa pod príspevkami na Separovom profile objavujú aj urážlivé komentáre smerom k jeho novej priateľke Cynthii, a to už raper odmietol prejsť mlčaním. "My všetci sme super kamoši a Cynthia vychádza s mojimi deckami výborne a vie to s nimi veľmi dobre," zastal sa svojej mladučkej lásky a všetkým odkázal, že nič z toho, čo mu ľudia vyčítajú, že opustil rodinu, sa nestalo. A ozvala sa aj Cynthia. "Naozaj je dobrý otec. Nonstop rozmýšľa, na aký program, alebo na aký výlet ich zoberie, aby mali super zážitky," prezradila tanečnica a dodala, že Separ nie je stále s mobilom v ruke a nenakrúca si deti vkuse, len aby svetu dokázal, že je super otec. Sú s nimi každý druhý týždeň a podľa Cynthie sú to inteligentné a dobre vychované deti. Michael Kmeť môže byť hrdý a ako oznámil svetu, podobné urážky už nebude ani čítať a všetci ich autori by mali z jeho profilu odísť.

Súvisiace články

Najčítanejšie