Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vondráčková o dovolenke s Vojnarom: Je to za trest! Ich prvá cesta pritom smerovala do Bratislavy!
Zdielať na

Vondráčková o dovolenke s Vojnarom: Je to za trest! Ich prvá cesta pritom smerovala do Bratislavy!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo sa pred pár dňami rozhodol hokejista Tomáš Plekanec (38) spečatiť svoj vzťah s tenistkou Luciou Šafářovou (34) manželstvom, presne v tom čase sa vybrala jeho exmanželka Lucie Vondráčková (41) na prvú spoločnú cestu za hranice Česka s moderátorom Petrom Vojnarom (45). Snáď takmer všetci prajú Lucke pekný vzťah po rokoch trápenia sa nepríjemným rozchodom a rozvodom s hokejistom. Zostala sama s dvomi synmi a o ďalšom vážnejšom vzťahu nechcela ani počuť.

Akoby to osud vopred naplánoval, Lucie konečne stretla muža, ktorý ju zaujal natoľko, že sa rozhodla pre vzťah, len krátko predtým, ako jej bývalý manžel spečatil svoj vzťah s Luciou Šafářovou manželstvom. Citlivú dušu umelkyne to azda aj zabolelo, aj keď to, pochopiteľne, nedáva najavo. Plekanec so Šafářovou priam žiaria šťastím, čo potvrdzujú aj spoločnými fotkami na sociálnej sieti aj v médiách. Nepochybne je dobre, že aj Lucie už má niekoho po svojom boku.

Vojnar je ochotný na tému svojho vzťahu s Vondráčkovou povedať oveľa viac, ako ona. V tomto smere je Lucie zjavne uzavretejšia. Ich vzťah síce priznala, ale pre jej mlčanlivosť si podaktorí mysleli, že to bol len reklamný ťah. Podľa slov moderátora sa ale zblížili s Luckou natoľko, že sa už zoznámil s jej synmi, ba dokonca aj s jej exmanželom. Aj on má malého synčeka a spolu so synmi Vondráčkovej boli už aj na pár výletoch. Na dlhší výlet za hranice Česka sa však čerstvý pár vybral až pred pár dňami. Zamierili do Bratislavy, kde Lucie rieši aj pracovné záležitosti.

Lucie momentálne uviedla už druhú, úspešnú spoluprácu s Raegom v piesni s názvom Morfium:

Je zjavné, že Vojnar podporuje Vondráčkovú aj po profesionálnej stránke. Podobne ako ona, je aj on workoholikom. Obaja vraj neobľubujú klasické dovolenky kdesi pri mori, aj keď Lucie sa rada so synmi počas života v Kanade chodila zohriať na slnkom zaliate kubánske pláže. "Už na začiatku sme sa bavili o tom, že nie sme dovolenkoví. Ísť niekam na týždeň a váľať sa pri mori nie je ani pre jedného z nás. My to voľno vnímame asi inak ako štandardní dovolenkári," zveril sa s ich predstavami o trávení voľných chvíľ Blesku Petr Vojnar. "Mám kopu kamarátov, ktorí odišli na dovolenku a po troch dňoch mali pocit, že rozkúšu plážové lehátko. Máme okolo seba ľudí, ktorí tiež radi pracujú. Máme výhodu, že robíme, čo máme radi. Dovolenka je skôr za trest," zadelila ešte expresívnejšie Lucie.

Petr a Lucie si užívajú vzájomnú lásku a chvíle, ktoré napriek nabitým diárom môžu spolu užívať:

Z Bratislavy, ktorúe pár aktuálne spoločne navštívil, uverejnila na sociálnej sieti romantický odkaz pod fotografiou, kde sa držia usmievajúc v objatí. "Bratislava... krásne mesto... Odkaz vo fľaši už je v Dunaji," napísala tak trochu tajomne k spoločnej fotke.

Súvisiace články

Najčítanejšie