Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Úplná hrôza! Obľúbený český spevák sa zrútil z pódia rovno na hlavu!
Zdielať na

Úplná hrôza! Obľúbený český spevák sa zrútil z pódia rovno na hlavu!

Zdroj: Instagram/MZ

Sympatický, vždy usmievavý spevák Marek Ztracený (36) dáva na koncertných pódiách zo seba všetko, aby potešil svojich divákov a splnil ich očakávania. Nedávno to ale predsa len trochu prehnal, keď sa v jeden nečakaný moment prepadol z javiska dole medzi stojacich ľudí. Nedopadlo to ale veľmi dobre, snáď už takéto kúsky nebude zaradovať do svojho scenára. V skutočnosti to ale, samozrejme, vopred pripravované nebolo a svojich fanúšikov, ako aj seba, veľmi vyľakal.

Na začiatku svojho koncertného vystúpenia v Pardubiciach v rámci Restart Tour sa Marek Ztracený pozdravil s návštevníkmi koncertu a išlo sa na vec. Už počas druhej pesničky sa však stratil z dohľadu - prepadol sa z pódia. Prekvapení diváci stáli od pódia s odstupom za zábranami, a tak ho ani nemohli zachytiť. Tvrdý dopad na zem neostal bez následkov. Pád mu spôsobil tržné rany, aj otras mozgu, ako sa neskôr ukázalo v nemocnici. "Odpočinul som si jednu noc v nemocnici, kde sa o mňa skvelo postarali a zašili mi ucho. A teraz môžem zas vyraziť do sveta," zveril sa Super.cz Ztracený.

Je až neuveriteľné, že Marek ešte pred prevozom do nemocnice aj so zraneniami koncert dokončil. "Bola to druhá pesnička a nevedel som si predstaviť, že by som ho po piatich minútach zrušil a sklamal 10 000 ľudí v hale. Bol to nakoniec skvelý koncert s neuveriteľnou atmosférou. Aj keď si nepamätám celkom všetko," opísal svoje pocity zranený Ztracený, ktorý si zrejme v rámci eufórie ani neuvedomoval, že spieva a hrá na koncerte s otrasom mozgu. "Aj keď z koncertu toho veľa neviem, je jasné, že na neho nikdy nezabudnem," dodal spevák pobavene. Po koncerte privolali sanitku, kde mu ešte počas jazdy ošetrovali ranu na hlave. 

Pozrite si videoklip k veselej piesni Moje milá od českého speváka Mareka Ztraceného:

Z nemocnice sa prostredníctvom sociálnej siete ozval aj fanúšikom. "Všetko je dobré! Pripravoval som si toto špeciálne číslo dlho a snáď sa vám páčilo! Na začiatku našich koncertov často hovorím, že máme jediný plán a predsavzatie - skvele vás pobaviť, a to aj keby aj keby som sa pri tom mali stavať na hlavu. Dnes to bolo doslova," oznámil vtipnými slovami svoj nepríjemný zážitok. "Od teraz budem hrať koncerty v takej tej zorbingovej guli," komentoval zábery, na ktorých jasne vidieť jeho hrozivo vyzerajúci pád. V prítmí sály si počas spevu zrejme nevšimol, že sa príliš nebezpečne priblížil k okraju javiska.

Marek si musel jednu noc poležať v nemocnici, no našťastie sa nič vážnejšie nestalo:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Ztracený (@marekztraceny)

Ztracený vie jednoducho vždy, aj keď teraz iste nechtiac, na svojich koncertoch prekvapiť. Minulý rok sa mu v pražskej O2 Aréne podarilo dokonca prekvapiť aj svoju dlhoročnú partnerku Marcelu Skřivánkovú, s ktorou majú  syna. Zostúpil z pódia do javiska a požiadal ju pred všetkými o ruku a navliekol jej na prstenník prsteň, čo ju, spolu s publikom, absolútne dojalo. Musela mu v rámci ich partnerského vzťahu veľa tolerovať, čo uznáva aj sám spevák. Často odchádza z domu na koncerty a nie vždy sa mu podarí vrátiť sa. Po zásnubách sa vybrali snúbenci spolu na Maurícius, kde si kvôli covidu romantický pobyt museli riadne predĺžiť a jeden druhého si konečne mohli poriadne užiť. K svadbe zatiaľ ale nedošlo.    

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie