Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Neuveriteľne rozkošné dievčatko! Dan Hůlka (53) ukázal svetu svoju malú dcérku!
Zdielať na

Neuveriteľne rozkošné dievčatko! Dan Hůlka (53) ukázal svetu svoju malú dcérku!

Archívna reportáž

Na svoje otcovstvo si spevák Daniel Hůlka (53) musel počkať dlho, mal už na krku takmer päťdesiatku. O to šťastnejší bol, keď sa mu narodila teraz už tri a polročná dcérka Rozárka. V jeho staromládeneckom spôsobe života nastal veľký zlom. Oženil sa s krásnou prekladateľkou Barborou (30), ktorá mu teraz robí manažérku a spoločne s láskou vychovávajú ich rozkošnú dcérku. Svojim šťastím a spokojnosťou v rodine sa netají.

Trvalo až päť rokov, kým sa podarilo uskutočniť premiéru muzikálu Robinson Crusoe. Iba sedem dní pred chystanou prvou premiérou vtedy skrachovala bývalá producentka muzikálu. Potom sa hľadal nový producent, a keď sa minulý rok mala uskutočniť odložená premiéra, zatvorili divadlá kvôli protipandemickým opatreniam. Teraz sa na tretí pokus už konečne uskutočnila a hlavného predstaviteľa, speváka Dana Hůlku, prišla podporiť ako manželka, tak aj malá dcérka. Nedalo sa prehliadnuť, že sa na svojho slávneho otca veľmi podobá. 

Daniel Hůlka bol po premiére spokojný, obecenstvo tlieskalo v stoji. "Užíval som si to veľmi. Som nadšený aj sám za seba, je to krásne spievanie a hranie, nádherná rola. Som šťastný aj za Zdeňka Hrubého (50), že sa to konečne podarilo," povedal spevák pre Super.cz"Pred piatimi rokmi sme sa tešili na premiéru, potom sa udiali tie veci, ktoré sa diali. Tešili sme sa, že to bude a tak som šťastný, že Robinson je konečne na svete," dodal Hůlka. Veľmi mu tlieskala aj dcérka Rozárka, ktorá vydržala pozerať dvojhodinový muzikál dokonca a veľmi emotívne ho aj prežívala. Nebol to vraj prvý muzikál, ktorý videla.

Pozrite si krátku ukážku piesne, ktorá zaznela v dlhoočakávanom Robinsonovi v podaní Daniela Hůlku:

Počas jednej z emotívnych scén, keď Miroslava Hraběte v úlohe Piatka zastrelí pirát, sa dokonca srdcervúco rozplakala a museli ju upokojovať. "Rozárka sa na Mirka veľmi tešila. Bolo jej strašne ľúto, že ho zastrelili," hovorí hlavný predstaviteľ muzikálu. Pochopiteľne bolo počuť jej plač aj na javisku, ale Dan sa zachoval ako profesionál a pokračoval vo svojej úlohe na javisku ďalej. "Vedel som, že je tam s ňou Barborka a svokor, tak som bol pokojný," dodal. V kútiku srdca ho ale ako otca iste jej plač zabolel. "Je to moja dcéra. Je mojím šťastím, je úžasná. Mám veľké šťastie. Mám skvelú rodinu, som teraz pokojný, šťastný a spokojný," vyznal sa Hůlka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniel Hůlka (@daniel.hulka)

Herec má manželku Barboru aj ako svoju manažérku, jej otec mu vedie účtovníctvo a je aj jeho road manažér. "Máme taký rodinný podnik," priznáva spevák. Barbora bola kedysi prekladateľkou a zaoberala sa aj cestovným ruchom, ktorý neopustila doteraz, aj keď na cestovanie nie je práve ideálna doba. Na premiéru si obliekla bordové šaty, ktoré zvýrazňovali jej štíhlu postavu. Popôrodné kilá vraj nemusela zvlášť riešiť. "Išlo to dole samo, mám rýchle spaľovanie po mamičke, žiadne diéty som nedržala," vysvetlila, ale ďalšie dieťa zatiaľ nie je na programe dňa. "Chceme si Rozárku užiť, kým je malá, o druhom dieťati zatiaľ neuvažujeme," uzavrela krátky rozhovor viditeľne spokojná krásna manželka Daniela Hůlku.

Súvisiace články

Najčítanejšie