Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Mirgová má problém so synom (6)! Začal jej robiť scény, o akých ani nesnívala!
Zdielať na

Mirgová má problém so synom (6)! Začal jej robiť scény, o akých ani nesnívala!

Dominika Mirgová patrí v slovenskom šoubiznise rozhodne medzi najvytrvalejšie a najsnaživejšie speváčky. Odkedy zažiarila pred 14 rokmi v speváckej súťaži už svoju šancu nepustila a v podstate bez prestávky chrlí pieseň za piesňou, klip za klipom. V jednom momente sa ale rozhodla, že je čas na radikálnu zmenu. Podarilo sa, Dominika radikálne schudla a kým dovtedy boli dráždivé klipy jej poznávacím znamením, odkedy má novú figúru a prsia je z nej hotová dračica. No s tým prišiel aj nečakaný problém.

Dominika Mirgová je na slovenskej hudobnej scéne od svojich 15 rokov. Z milého, tak trošku bacuľatého dievčatka sa rokmi stala zrelá speváčka, manželka, mama a napokon aj sexbomba. Dokázala úplne transformovať svoju postavu a ako je zrejmé, úspešne sa je darí si ju aj udržať. Pri pohľade na jej dráždivé fotky a klipy ale iste mnohým napadne, či jej manžel nežiarli.

Zo slov speváčky je ale zrejmé, že má doma poklad. "On to berie naozaj profesionálne, je ústretový, naozaj v tomto som rada, že mi do toho nejako nekecá a nezakazuje," povedala Dominika o svojom manželovi Petrovi.

Sú to už tri roky, čo začala Dominika makať na zmene svojej figúry:

​No napriek tomu to Mirgová nemá doma úplne jednoduché. "Tak ako som celý život hovorila, že môj muž nie je žiarlivý, tak sa mi to vrátilo v mojom synovi," priznala Dominika neobvyklý zdroj žiarlivosti. Šesťročný Peťko jej dokonca kontroluje, čo má oblečené, a keď je nespokojný neostýcha sa mame spraviť žiarlivostnú scénu. "Stále sa pýta, v čom idem von a keď si dám nebodaj výstrih, tak on ma hneď už pucuje," hovorí speváčka so smiechom o svojom malom kontrolórovi mravnosti.

Peťko to ale v tom prípade rozhodne nemá jednoduché, Dominika sa totiž rada oblieka sexi, neraz si za to vypočule od "internetových expertov" kritiku, akoby ako matka a manželka prišla o slobodu obliecť si čo sa jej páči. Ktovie, či bude malý Petrík všeobecne taký prísny v hodnotení oblečenia, alebo je to jednoducho len ochrana mamy. Napokon, hovorí sa, že chlapci sú maznáčikovia mamičiek, u Mirgovcov to zrejme platí naplno.

Súvisiace články

Najčítanejšie