Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TOTO je už cez čiaru! Vojnar strápnil Vondráčkovú, hlúpy vtip a objatia s inou kráskou!
Zdielať na

TOTO je už cez čiaru! Vojnar strápnil Vondráčkovú, hlúpy vtip a objatia s inou kráskou!

Zdroj: youtube/screenshot Raego

Hoci sa väčšina fanúšikov Lucky Vondráčkovej (41) teší z jej nového vzťahu s moderátorom Petrom Vojnarom (45), mnohí pochybujú o jeho úprimných úmysloch. Niekdajší spevák chlapčenskej kapely T-Boyz nie je vraj práve najjemnejšej nátury a k tomu je vraj aj majstrom čierneho humoru a recesie. K takémuto štýlu má podľa jej slov blízko aj Lucie, čo tiež rozhodlo aj o vzájomných sympatiách. Ako dlho ale dokáže tolerovať jeho občas drsné prejavy na verejnosti, je otázka. Vondráčková je známa ako inteligentná žena s citlivým vnímaním skutočnosti, čo sa o Vojnarovi povedať nedá.

Ani nie dva mesiace od zverejnenia správy, že sa Lucie Vondráčková dala dokopy s moderátorom Petrom Vojnarom sa o nich už toho popísalo veľa. Petr nemá problém všeličo "vykecať", čo sa introvertnejšej Lucii iste až tak nepozdáva. Zatiaľ čo Vojnar naznačil, že by chcel, pokiaľ im vzťah vydrží, spolu so speváčkou dieťa, Lucie rázne namieta, že na takéto plány je naozaj ešte priskoro. 

Na tému súkromia a vzťahu nerada niečo hovorí či ukazuje. Prednedávnom sa spolu objavili prvýkrát na verejnosti, na akcii českej a slovenskej súťaže PhotoGirl. Ona ako porotkyňa, on ako moderátor ceremoniálu. Petr sa pri moderovaní postaral ale hneď skraja o trápny moment. Ak by Lucie chcela zostať v dlhodobom partnerskom vzťahu s Vojnarom, bude si asi musieť zvyknúť na niektoré jeho miestami až pubertálne prejavy. Pred obecenstvom teraz prezradil, aké má zvyky pri sexe, píše portál Blesk.cz. 

Vojnar sa Luciou zoznámil pri nakrúcaní videoklipu k piesni s názvom Potřebuju pauzu:

"Nemám rád dlhé predohry, čo vie hlavne jedna osoba v sále," zahlásil Vojnar do mikrofónu, čo vyvolalo isté pozdvihnutie v sále. Každý si hneď domyslel, o kom to hovorí a všetky oči sa hneď upreli na Luciu, ktorá sedela v porote. Tá sa ale tvárila akoby sa jej to netýkalo a nevšímala si reakcie publika. Ani po skončení programu, keď ich spovedali médiá, k tomu nič nepovedali. Veľmi si to spolu na večierku užívali a vynikali zladeným oblečením, veselými sakami s potlačou. 

Lucie nový vzťah očividne prospieva, od nepríjemného rozvodu vyzerá opäť spokojne: 

O ďalší prešľap sa postaral o pár dní neskôr, keď prišiel do divadla na premiéru v džínsovej bunde, ktorá nebola celkom vhodným oblečením na takúto udalosť. Najväčším prekvapením ale bolo, že neprišiel s Luckou Vondráčkovou, namiesto toho sa objímal a fotil s bývalou misskou Kateřinou Průšovou (37). Zrejme išlo iba o priateľské stretnutie, ale Vojnar by si azda mal uvedomiť, že vďaka jeho vzťahu so slávnou Vondráčkovou je pod drobnohľadom verejnosti a tá môže vidieť v jeho správaní problém. Podstatnejšie ale je, aby to ako problém nevidela samotná Lucie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie