Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ako jediná z Gottových dcér má spevácky talent! Otec sa Charlotte postaral o TÚTO obrovskú výhodu!
Zdielať na

Ako jediná z Gottových dcér má spevácky talent! Otec sa Charlotte postaral o TÚTO obrovskú výhodu!

Archívna reportáž

Po zosnulej speváckej hviezde, Karlovi Gottovi († 80), zostali štyri dcéry, z toho dve staršie nemanželské. Ťažko sa mu ale dalo utajiť, že dcéry, ktoré má s manželkou Ivanou sú mu predsa len bližšie. Trávil s nimi od narodenia veľa času a rád sa im venoval po všetkých stránkach. Dve staršie to rozhodne nezažili. Aj preto mal možnosť zistiť, že jeho dcérka Chalotte Ella (15) má talent na spev a podporoval ju v tom ako len mohol. A výsledok sa dostavil.

Pred odchodom z tohto sveta, kde stál Karel Gott od svojej mladosti stále na výslní slávy, naspieval krásnu pieseň "Srdce nehasnou". Zložil ju na jeho a Ivaninu špeciálnu objednávku spevák a skladateľ Richard Krajčo z kapely Kryštof. Mala to byť jeho rozlúčka s týmto svetom s krásnym odkazom a spolu s ním ju naspievala jeho dcéra Charlotka. Bol to akýsi dialóg otca a dcéry o živote a hodnotách lásky, ktorá ostáva naveky. Stal sa z nej obrovský hit, a akoby chcel Gott dcére odovzdať spevácku štafetu práve takýmto veľkým štýlom. Po skone otca sa ale Charlotte stiahla spolu s matkou a sestrou do ústrania.

O talente svojej dcéry Charlotte Elly bol presvedčený Karel Gott už dávnejšie. "Ja som si s dcérou zaspieval už niekoľkokrát. Mali sme duety v rozprávkach Anjel Pána 2 a Keď draka bolí hlava. Na Charlotte je poznať, že spieva veľmi rada a v prejave je hotová speváčka. Nemá žiadne problémy, príde, dobre sa pripraví a odspieva to," povedal podľa časopisu Sedmička v čase, keď duet "Srdce nehasnou" od Richarda Krajča začal valcovať rádiá. Na svoju dcéru bol Zlatý slávik právom pyšný a bol rád, že jej talent stihol ku koncu svojho života ukázať aj verejnosti a ľudia ju zbožňujú. Nielenže sa na ich idol podobá fyzicky, ale má aj krásny hlas, podobne ako on. 

 Ella zažiarila po boku svojho otca Karla Gotta v dojemnej piesni Srdce nehasnou:

Nečudo, že sa Charlotte stala na sociálnych sieťach veľmi sledovanou mladou slečnou v Česku, čo potvrdzuje aj jej nedávny raketový nárast sledovanosti na Instagrame. Ako vidieť, meno Gott je "zlatou vstupenkou" do sveta prominentnej spoločnosti. Aj keď je to zároveň aj veľký záväzok voči otcovi, ktorý jej to všetko umožnil svojim talentom, húževnatosťou a obrovskou prácou na sebe. Bez toho a pár skvelých spolupracovníkov by jeho talent zanikol tak, ako to vo väčšine prípadov býva. K presadeniu sa ale iste potreboval vo veľkej miere aj šťastie.

Z Elly vyrástla krásna a talentovaná mladá slečna, jej slávny otec jej predpovedal žiarivú budúcnosť: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @charlotte_ella_gottova1

Šťastie ale Charlotte už má vďaka tomu, že sa narodila slávnemu otcovi, ktorý rodine zanechal obrovský majetok, čo jej iste uľahčuje život po všetkých stránkach. Taktiež jeho známosti v šoubiznise nie sú na zahodenie. Všetko je ale aj v rukách jej matky Ivany. Tá sa chcela veľmi presadiť v šoubiznise za podpory manžela, ale ako osoba verejnosti veľmi sympatická nebola a ani ten talent nebol celkom mimoriadny, a tak sa svojich ambícií jedného dňa náhle vzdala. To ale zrejme nedopustí v prípade jej talentovanej dcéry. Určite je jej jasné, ako ju podporiť a usmerniť na správne vplyvné osoby v šoubiznise. A to aj v Nemecku, kde bol Gott tiež veľmi populárny. Zatiaľ, kým sa tak stane, zrejme pôjde študovať spev na konzervatórium, ktoré absolvoval aj Zlatý slávik. Premrhať toto jedinečné dedičstvo by bola iste veľká škoda.

Súvisiace články

Najčítanejšie