Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nepochopiteľný krok Britney Spears len deň po zásnubách! Fanúšikovia sú znepokojení!
Zdielať na

Nepochopiteľný krok Britney Spears len deň po zásnubách! Fanúšikovia sú znepokojení!

Archívna reportáž

Život populárnej americkej speváčky Britney Spears (39) sa podľa všetkého konečne pohol dopredu dobrým smerom. Jej otec, Jamie Spears, sa oficiálne vzdal svojho poručníctva dcéry, s ktorým nebola vôbec spokojná. Stala sa pred trinástimi rokmi na jeho podnet nesvojprávnou osobou, bez možnosti rozhodovať o svojom živote, aj zarobených peniazoch. Tento rok je pre ňu prelomový. Môže sa stať svojprávnou osobou a aj sa vydať, či počať dieťa, o čom veľmi sníva.

Britney Spears sa už nejaký čas stretáva s o 12 rokov mladším modelom Samom Asgharim, čo sa jej otcovi Jamiemu vraj vôbec nepozdávalo. Napriek tomu sa lásky Britney vzdať nechcela, ale na niečo vážnejšie, či dokonca na svadbu s ním, mohla doteraz zabudnúť. Po prekvapivom rozhodnutí otca vzdať sa opatrovníctva nastal veľmi rýchly postup v jej vzťahu. Už začiatkom mesiaca  bol Asghari videný pri nákupe prsteňov u Cartiera v Beverly Hills. Fešáka mnohí poznajú z videoklipu s Britney Slumber Party, kde  speváčke zrejme padol do oka natoľko, že s ním začala randiť. Nič viac si ale dovoliť nemohla, pretože si to neželal jej otec.

Asghari údajne v nedeľu Britney požiadal o ruku v jej dome v Beverly Hills, pričom jej na prst navliekol zásnubný prsteň so 4-karátovým okrúhlym briliantovým kameňom osadeným v platine. Na vnútornej strane prsteňa je vraj vyryté "levica", ako ju nazýva jej snúbenec. "Dvojica dnes oficiálne potvrdila svoj dlhoročný vzťah a je hlboko dojatá podporou, oddanosťou a láskou, ktorú im ľudia vyjadrujú," oznámil exkluzívne pre portál PageSix Asghariho manažér Brandon Cohen. 

Britney a Sam sa zoznámili na pľaci nakrúcania jej videoklipu k piesni Slumber Party:

Na stránke firmy, pre ktorú tvorí Maleyev, sa hneď po zásnubách objavilo: "Tento prsteň je hodný samotnej levice a nemohli sme sa cítiť byť viac poctení, že sme mohli byť súčasťou tohto okamihu pre taký špeciálny pár". Nadšenie neskrývala ani Britney, ktorá sa okamžite na Instagrame pochválila prsteňom po boku so svojím fešným snúbencom. No prešlo sotva pár hodín a všetko bolo preč.

Sam Asghari sa pochválil zásnubami na sociálnej sieti veľavravným príspevkom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari)

Nadšení fanúšikovia Britney Spears zostali v šoku. Od utorka už totiž profil speváčky na Instagrame neexistuje. O svoju obľúbenkyňu majú preto obavy. "Ľudia, nebojte sa, len si dávam krátku prestávku od sociálnych médií, aby som oslávila svoje zasnúbenie. Budem čoskoro späť," vysvetlila speváčka na Twitteri dôvod zrušenia profilu. Nie je jasné, kto presne koordinuje účty Britney na sociálnych sieťach. Podľa informácie z kruhu jej tímu vytvára príspevky sama, čomu by aj niektoré skutočne zvláštne kúsky nasvedčovali. Prestávka by mala byť iba jej momentálnym rozhodnutím a netreba za tým vraj vidieť nič vážnejšie. No zmazať si dobrovoľne profil s takmer 35 miliónmi sledovateľov je skutočne veľmi neobvyklý krok, ku ktorému siahajú hviezdy obvykle v momente, keď sa v ich živote udeje niečo dramatické. Možno Britney na to stačila aj radostná udalosť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie