Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Celeste Buckingham vyrazila dych radikálnou premenou! Jej vlasy sú preč a je totálne sexi!
Zdielať na

Celeste Buckingham vyrazila dych radikálnou premenou! Jej vlasy sú preč a je totálne sexi!

Archívna reportáž

Okrem krásneho hlasu a na naše pomery jedinečného štýlu, je Celeste Buckingham právom vnímaná aj ako zaujímavá a silná osobnosť. Nedbá otvárať aj tabuizované témy a rovnako sa nebojí dať si poriadne dlhú pauzu, aby uľavila svojej psychike a nedeptala sa zbytočne pandémiou v našich podmienkach. No ešte jedným detailom je povestná - prekrásnou hustou hrivou zvlnených vlasov.

Celeste Buckingham veľmi krátko potom, čo minulý rok na jar zachvátila svet pandémia zdvihla kotvy a presunula sa na prekrásny ostrov v Atlantickom oceáne. Portugalská Madeira je ostrov večnej jari a žijú tam speváčkiny rodičia, takže išla v podstate "domov". Ten nemá tak celkom nikde a zároveň všade, keďže v jej žilách koluje skutočne zaujímavá americko-švajčiarsko-iránska krv, pričom značnú časť života ale strávila na Slovensku, kde aj rozbehla úspešnú kariéru.

Hoci je Celeste ešte len 26-ročná mladá žena, na hudobnej scéne sa pohybuje už desať rokov a vždy sa vyznačovala veľmi zrelým prejavom, ale aj výzorom. Krásna žena krv a mlieko, ktorej pôvab vždy podčiarkovala hustá hriva.

Celeste využíva dlhodobú dovolenku aj na písanie knihy:

​Celeste so svojimi vlasmi nikdy veľmi neexperimentovala, napokon, nebol na to ani dôvod - lepšie to už snáď ani nemohlo byť. Preto aktuálne skutočne vyrazila svojim fanúšikom dych, keď zverejnila fotku ostrihaná úplne nakratučko. "Cítila som sa rozkošne, možno to neskôr zmažem," použila k fotke zo žartu známe instagramové klišé. No už onedlho bola donútená doplniť vysvetlenie.

Fanúšikom pri pohľade na vystrihanú Celeste padla sánka a okamžite odznela otázka "kde máš tie krásne vlasy". A tak musela speváčka dovysvetliť. "Nie som ostrihaná, len po sprche," napísala a objasnila, že si jednoducho vyšla von s mokrými a ulízanými vlasmi. "Mega by ti išli aj krátke vlasy," odznelo v komentároch. "Ak by si však niekedy uvažovala nad krátkymi vlasmi, neskutočne sa to hodia," zhodnotila ďalšia fanúšička a podobných komentárov bolo viacero. Ktovie, možno sa Celeste nechá presvedčiť na radikálnu zmenu.

Súvisiace články

Najčítanejšie