Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jasmina ohúrila na vlastnej módnej prehliadke! Fakt tam spravil Rytmus pred všetkými TOTO?!
Zdielať na

Jasmina ohúrila na vlastnej módnej prehliadke! Fakt tam spravil Rytmus pred všetkými TOTO?!

Archívna reportáž

Pre pár rokmi vstúpilo do života Jasminy Alagič šťastie v absolútne nadupanej verzii. Krásna žena s pomerne exotickou tvárou a dokonalou postavou bola predurčená pre svet módy a v jednom momente jej dala šancu jej kamarátka Gabika Drobová v televízii zameranej na módu a v tom momente sa to strhlo. Prišla veľka ponuka na moderovanie, zoznámenie s Rytmusom a zvyšok je už história.

Kariéra Jasminy Alagič Vrbovskej sa, ako sa javí, ustálila na moderátorskej pozícii. Aktuálne ohuruje Slovákov aj Čechov v talentovej šou na obrazovkách televízie JOJ. No to zďaleka nie je všetko, do čoho sa táto podnikavá kráska vrhá.

Ako sa prednedávnom vyjadril Rytmus, Jasmina rozhodne nemusí byť zlatokopka, dokáže si totiž výrazne nadpriemerne zarobiť aj sama. Nie je to pritom zďaleka len pretŕčanie sa na Instagrame, z čoho žijú mnohé, aj menej sledované influencerky. 

Jasmina je od stredy veľkou hviezdou šou Česko Slovensko má talent:

​Jasmina nezaprie podnikavého ducha a pustila sa do biznisu so Zuzou Plačkovou, pričom ich produkt za nie práve nízku cenu sa okamžite vypredal. Rozhodne veľkolepejšiu spoluprácu ale nadviazala Jasmina s módnou návrhárkou Janou Pištejovou. Kolekcia ležérnej, ale stále pomerne elegantnejj módy, nesúca Jasminine meno, zaznamenala obrovský úspech napriek nie práve nízky cenám. A dokonca sa tandemu Alagič-Pištejová podaril ďalší husársky kúsok - dostali priestor na Bratislavských módnych dňoch.

Ako sa dalo čakať, keď vyšla Jasmina na pódium pred Slovenským národným divadlom, nastalo úplné ticho. O parádne a rozkošné uvedenie sa postaral jej manžel so synom, no Rytmusovi nestačilo, že zaznel jeho hlas v úvode prehliadky. "Láska, tu som!" zakričal z hľadiska priamo počas promenády Jasminy po móle a to sa veru nerobí. Jasmina ale zareagovala najlepšie, ako mohla - svojmu milovanému poslala vzdušný bozk a bez mihnutia oka pokračovala ďalej v predvádzaní.

Rytmus láskou priam žiaril a všetko si nakrúcal:

Instagram/QP

​Okrem Jasminy sa po móle v jej limitke prešli aj speváčka Tina, tanečnica z Ladylicious, či Egova manželka Petra. Hrdý Patrik priam žiaril a svojej milovanej na záver na pódium priniesol obrovskú kyticu. Streda tak bola pre Jasminu obzvlášť silný deň - JOJka odpremiérovala prvú časť talentovej súťaže ČSMT a Alagič si ešte aj struhla vlastnú a veľmi vydarené prehliadku.

Súvisiace články

Najčítanejšie