Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Laura (13) má už jasno v kariére?! Dara Rolins hodlá dcéru podporiť!
Zdielať na

Laura (13) má už jasno v kariére?! Dara Rolins hodlá dcéru podporiť!

Archívna reportáž

Určite nemožno uprieť Dare Rolins (48) zmysel pre módu. O to väčšie prekvapenie zažili návštevníci nedávno na finále modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look, ktorá sa považuje za jednu z najprestížnejších udalosti spoločenskej sezóny. Hostia boli starostlivo vybraní a na vstup museli mať Zlatú pozvánku, kde im bolo odporučený spoločenský odev, tzv. Black Tie. Páni by si preto mali obliecť smoking a dámy dlhé večerné šaty. Dara však prišla v ležérnom nohavicovom kostýme a na nohách mala tenisky. Hlavu si z odporúčania nerobila možno aj preto, aby zaujala odlišnosťou. Iste vzorom aj pre svoju dcéru Lauru.

Odporúčania Black Tie v pozvánke na súťaž Schwarzkopf Elite Model Look sa prísne držala modelka Daniela Peštová. Tá prišla do honosných priestorov Španielskej sály na Pražskom hrade v čiernych dlhých šatách v kombinácii s čiernou čipkou a pôsobila veľmi elegantne. Podobne sa obliekla aj Michaela Kocianová, či  Denisa Dvořáková, tá však volila nohavicovú variantu, pôsobiacu však veľmi žensky. Dara Rolins sa preto v jej značkovom ležérne pôsobiacom outfite s potlačou známeho F monogramu,  bielymi teniskami a slnečnými okuliarmi od nich celkom líšila.  

"Ja som si hovorila, že my zo šoubiznisu si môžeme dovoliť čokoľvek," zdôvodnila pre Super.cz Dara Rolins, ktorá bola na finále prestížnej súťaže pozvaná ako čestný hosť, svoj výber. "Je dôležité si to užiť. Pri nás, takzvaných rock stars, sú limity a pravidlá benevolentnejšie," myslí si speváčka. 

Malá Darinka ako dieťa tiež snívala o budúcnosti, v jednej z piesní si želala byť učiteľkou. Pripomeňte si Darinkin nesmrteľný hit:

Pomaly dorastá na krásnu mladú ženu aj jej dcéra Laura a iste ju vedie k vnímaniu módnych trendov najmä svojím príkladom a Laura sa nedá zahanbiť. Super.cz položilo Dare preto otázku, či jej dcéra nepokukáva po kariére modelky. "My Lauru podporíme v čomkoľvek zmysluplnom. Toto zmysluplné je. Tieto dievčatá si plnia svoje sny a nejedno dievča sníva o tom, že sa stane modelkou," vyjadrila svoj postoj k prípadnemu modelingu jej dcéry Rolins. "Pokiaľ sa pre túto cestu rozhodne, tak ju veľmi rada podporím. Som šťastná,  že mám okolo seba ľudí, ako je napríklad Saša Jány, ktorí mi poradia a nasmerujú ma," má v tom jasno popová speváčka.

Z Laury rastie krásna mladá dáma, Dara je v prípadnej modelingovej kariére brániť nebude, naopak, svoju dcéru podporí vo všetkom čo ju bude napĺňať:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara si uvedomuje, že deti sú veľmi citlivé v istom období, v akom je teraz Laura. "Najlepšia výchova je tá, nechať ich proste plynúť a žiť vedľa, nekrútiť ich, neprirodzene ich tvarovať. Dúfam, verím a cítim to tak, že Laura žije vedľa dvoch normálnych ľudí s nohami na zemi a rastie z nej mladá a empatická slečna," vysvetlila spôsob spoločnej výchovy dcérky s jej otcom, hudobníkom Matějom Homolom. "Je mi sympatické, že má správnu sebareflexiu. Tým, že máme veľa priateľov zo šoubiznisu a modelingu, tak v tomto svete jednou nohou je. A veľa vecí jej na tom prekáža. Je radšej v ústraní a nemá zapotreby byť toho súčasťou," tvrdí Dara."Je to jej prirodzený rys. Myslím, že z nej vyrastá rozumné dievča," spokojne dodala na záver.

Súvisiace články

Najčítanejšie