Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Frajer číslo SEDEM?! Agáta sa opäť zamilovala, mnohí si už z toho robia žarty!
Zdielať na

Frajer číslo SEDEM?! Agáta sa opäť zamilovala, mnohí si už z toho robia žarty!

Archívna reportáž

Nebolo treba ani dlho čakať a už má Agáta Hanychová (36) ďalšiu novinku, čo sa týka chlapa po jej boku. A ako sa jej osvedčilo posledne, aj tentokrát svojich sledovateľov na Instagrame poriadne napína. Dalo by sa ju už aj podozrievať z toho, že si robí iba ďalšiu reklamu, aby upútavala na svoju profil na sociálnej sieti pozornosť. Siedmy priznaný muž po rozvode jej manželstva s hercom Jakubom Prachařom (38) je naozaj na pováženie. Ale je možné, že je to len jej provokácia po prevalení jeho vzťahu s herečkou Sarou Sandevou (24).

Isté je, že Agáta Hanychová vie dobre narábať s verejnou mienkou. Už od ranej mladosti sa neustále predvádzala a vymýšľala pritom rôzne kúsky, aby na seba upútavala pozornosť. Nemusela pritom dokazovať ani talent, ako napríklad jej mama Veronika Žilková. Ten, ako priznáva, aj tak vraj nemá. No umenie, ako sa presadiť a zaradiť medzi celebrity rozhodne ovláda. Nemá problém pritom ukazovať ani svoje najintímnejšie súkromie, čo zas nevyhovovalo jej exmanželovi Jakubovi Prachařovi. Veľmi ho hnevalo, keď v ich dome začala nakrúcať seriál pre televíziu o tom, ako kreatívne vedie domácnosť.

Po rozvode sa začala Agáta zverovať na svojom instagramovom profile o jej predstavách o chlapoch. "Som slobodná a v poslednom čase som nemala veľa šťastia na mladých chlapov, takže sa teraz porozhliadnem po niekom staršom a múdrejšom. Mal by mať lepšie auto ako ja a tiež lepší dom," odpovedal vtedy Agáta aj pre Blesk.cz, čo  bude  rozhodovať pri jej hľadaní ideálneho muža. Ako sa však neskôr ukázalo, dalo by sa pochybovať, že to celkom dodržala. Je otázne, či sa jej to teraz, pri siedmom mužovi v poradí, konečne podarilo.

Aj s Jakubom Prachařom to bola na začiatku láska ako hrom, ktorú sa rozhodli spečatiť manželstvom. To sa však po 7 rokoch rozpadlo:

​Zatiaľ z neho ukázala Agáta iba časť ruky. "Vždy som chcela všetko... šťastie, lásku, peniaze... všetko sa nedá načasovať... len to prišlo....v správny čas," toto pripísala k fotografii na Instagrame, kde je vidieť jej ruku s hodinkami položenú na mužskej ruke. Je vidieť podľa pozadia so stromom neďaleko vodnej plochy, že spolu ležia kdesi v prírode a zahrievajú sa pod dekou. Hanychová však predsa len čosi k osobe muža pridala. V hashtagu #mujkluk dokonca napísala, že je to istý Jiří Heller, podľa všetkého otec malého dieťaťa. Reakcie prišli obratom. "Ako dlho?" opýtala sa jedna sledovateľka jej profilu. "Agátu milujem, ale som pyšná na svoju mamičku, že mi toto nerobila," pritvrdila s humorom iná dáma a podobných kritických reakcií bolo mnoho. "Opäť? Tak veľa šťastia, Agus," zaželala ďalšia a našli sa aj ďalší prajní priaznivci.

Mnohí fanúšikovia Agáte v komentároch novú lásku priali, mnohí si vzhľadom na časté zmeny v jej milostnom živote neodpustili štipľavú poznámku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Ako sa zdá, Agáte stačí málo, aby sa zamilovala. Ak sa stretne s niekym, kto je jej typ, čímsi ju zaujme a prejaví o ňu záujem, hneď je "ruka v rukáve". Ale hranica medzi láskou a nenávisťou je v jej prípadnenaozaj tenká. Tak rýchlo, ako sa dokáže zamilovať, stráca aj po skúsenostiach s novým objavom o neho záujem a volí radšej rozchod. "Vo vzťahu je najdôležitejšia úprimnosť, vtip, múdrosť a samozrejme láska. A tiež, aby s vami ten človek nesúťažil a neponižoval vás. Je dôležité, aby vás partner nejakým spôsobom obohatil a inšpiroval, ak to tak nie je, nemá to budúcnosť," tvrdí, ale je kritická aj k sebe. Vie, že by sa mala upokojiť, ale všetko vraj tak rýchlo nejde, ako by chcela, pracuje však na tom.

Súvisiace články

Najčítanejšie