Polojasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Namiesto rozvodu tehotenstvo! A bábo hviezdneho páru je už aj na svete!
Zdielať na

Namiesto rozvodu tehotenstvo! A bábo hviezdneho páru je už aj na svete!

Archívna reportáž

O tehotenstve známej raperky Cardi B (28) sa verejnosť dozvedela iba pred niečo vyše dvomi mesiacmi. Stalo sa tak koncom júna na slávnostnom cermoniáli BET Awards v Los Angeles, kde sa na pódiu objavila v outfite, ktorý sústredil všetku pozornosť na jej tehotenské bruško. Krátko na to svoje tehotenstvo bez upresnenia, v akom je mesiaci, potvrdila aj na sociálnej sieti. Bolo preto prekvapením, keď teraz oznámila, že sa jej už bábätko narodilo.

Na svojom instagramovom profile umiestnila Cardi B fotografiu s novorodencom. "9/4/21,"pripísala raperka k fotke z nemocnice a pridala aj modré srdiečko, čo má zrejme naznačovať, že ide o chlapčeka. Neskôr už s novorodencom v náručí zapózovala aj spolu s manželom raperom Offsetom (29) na nemocničnej posteli, prikrytá drahou značkovou dekou. Za necelých 14 hodín mala snímka takmer 11,5 milióna lajkov so srdiečkami. "Sme tak nadšení, že sme sa konečne stretli s naším synom. Už teraz ho jeho rodina a priatelia veľmi milujú a nemôžeme sa dočkať, až ho predstavíme jeho súrodencom," potvrdili príchod ich druhého dieťaťa časopisu People.

Dvojica raperov sa tajne zosobášila sa 20. septembra 2017, no začiatkom roka 2018 prišlo ku kríze, keď sa prevalila raperova nevera. V tom čase už ale bola Cardi B tehotná, svojmu mužovi preto napokon odpustila. V júli 2018 príšla na svet ich dcérka Kulture Kiari. Iba mesiac pred jej narodením Cardi B prezradila pre magazín People, že s otcom dcérky, raperom Offsetom, sú už zosobášení, Ale koncom roka sa objavili správy, že sa pár rozišiel opäť pre neveru rapera. "Sme veľmi dobrými priateľmi a tiež pracovnými partnermi. Vždy bol ten, ku ktorému som sa utiekala a s kým som sa rozprávala, navzájom sa ľúbime, no už to medzi nami dlhšiu dobu nefungovalo," komentovala raperka svoje rozhodnutie. 

Cardi B nemá problém exhibovať na pódiu aj vo vysokom štádiu tehotenstva. Takto podporila skupiny Migos, ktorej členom je jej partner, raper Offset na udeľovaní cien BET Awards 2021:

Offset sa svojej žene Cardi B prostredníctvom sociálnych sietí ospravedlnil a prosil ju o odpustenie. To sa zrejme kvôli dcérke, aby nevyrastala bez otca, aj stalo, ale zakrátko došlo opäť k nezhodám. Vlani v septembri podľa podľa portálu Hollywood Unlocked podpísala raperka dokonca rozvodové papiere. Tvrdila, že ich manželstvo je "nenávratne rozvrátené" a "neexistujú žiadne vyhliadky na zmierenie". Už o mesiac si ju raper získal späť. Ktovie ale, napriek tomu, že sa im teraz narodil synček, na ako dlho to bude. Zrejme si Offset nevie ustrážiť svoje nohavice, jeho vzťahy s inými ženami preto nikdy nemali dlhé trvanie. Má s tromi z nich s každou zvlášť aj tri deti, Jordana (11), Kodyho (6) a Kaley (6). 

O radostnú správu zo súkromia sa Cardi B podelila s fanúšikmi na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cardi B (@iamcardib)

 Cardi B však zjavne dokáže odpúšťať. "Počúvali sme sa navzájom, komunikovali sme spolu, modlili sa a potom nás a našu rodinu Boh opäť požehnal ďalším malým zázrakom. Náš domov je teraz taký blažený a veľmi rušný. Sme však pripravení a tak veľmi šťastní! Ďakujeme veľmi pekne všetkým za gratulácie a želania," napísala Cardi B po zverejnení správy o jej tehotenstve. Narodenie synčeka ich zjavne urobilo šťastnými a hádam sa raper bude predsa len konečne správať ako vzorný manžel a otec rodiny. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie