Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bohuš Matuš šokuje! Do domu sťahuje novú postieľku, čakajú už malého Bohouška!
Zdielať na

Bohuš Matuš šokuje! Do domu sťahuje novú postieľku, čakajú už malého Bohouška!

Zdroj: Instagram/Lucie Matušová

Za posledný rok prešiel spevák Bohuš Matúš (48) mnohými zmenami. S jeho mladučkou partnerkou Luciou (18) intenzívne prežíval najskôr jej tehotenstvo, potom v decembri narodenie dcérky Natálky a v máji vzťah potvrdili manželstvom. Ešte počas tehotenstva si prenajali byt v pražskom paneláku, ale časom zistili, že bývať vedľa morózneho suseda, ktorý spevákovi nedovolil ani spievať, je neúnosné, a tak začali intenzívne hľadať nové bývanie. A podarilo sa im zohnať dokonca rodinný dom s pozemkom. Teraz sa tam už práve presťahovali a Matuš neskrýva spokojnosť.

Posledné letné dni využil spevák Bohuš Matuš aj na to, aby presťahoval z paneláku všetky veci do nového obydlia v rodinnom dome. Má naozaj dôvod na radosť, po mesiacoch stresu s nepríjemným susedom vyzerá, že bude mať spolu s rodinkou konečne pokoj. Veľmi sa teší, že tam majú aj záhradu, kde si budú môcť posedieť a malá Natálka sa môže zahrať a pobehať po zelenom trávničku. "Chceme tam pre Natynku dať kolotoč, hojdačku a pieskovisko. Dom so záhradou je pre dieťa ideálny na vyrastanie," opisuje spevák svoje predstavy. 

Na fotkách zo sťahovania vidieť, že na to nebol sám. Okrem partie sťahovákov mu pomáhal aj najznámejší český dvojník legendárneho Waldemara Matušku, Vladimír Nerušil, s ktorým ho spája dlhoročné priateľstvo. Ale pochválil aj svoju manželku, tá pomáhala najmä pri balení."Som rád, že to máme za sebou. Bolo toho veľa, ale zvládli sme to. Chceli sme dom, a tak sa nám splnil sen," oznámil  spevák pre ŽivotvČesku.cz"Našli sme krásnu nehnuteľnosť v Dolných Chabroch, ktorá sa nachádza neďaleko miesta, kde sme bývali. Bolo to v pražských Bohniciach. Sme spokojní. V dome máme nové postele, skrine. Počasie nám už síce nepraje, ale v záhrade máme bazén. Celkovo ide o dom, ktorý je priestrannejší," konštatoval s nadšením.

 Bohuš vyznáva lásku svojej manželke aj prostredníctvom piesní a videoklipov:

"Lucinka a dcéra sú tu šťastné a ja tiež," myslí ako správna hlava rodiny aj na jeho dve lásky, pričom sa netají ani ďalšími plánmi. Ako je vidieť na záberoch z domu, do novej detskej izby dali rovno až dve postieľky. "Už hovoríme o druhom dieťati. Chcel by som chlapca, ktorý dostane meno Bohoušek. Takže verím, že všetko dopadne tak, ako by sme chceli," zveril sa Matuš, že už čakajú na moment, keď budú môcť začať pracovať na druhom bábätku. Má to však jeden háčik. Lucia bola koncom júna operovaná na pruh, ktorý sa jej vytvoril pri pôrode a hrozilo, že už nebude môcť otehotnieť. "Teraz je všetko v poriadku. Riziko ale bolo," priznal Bohuš Matuš pre ŽivotvČesku.cz

Natálka robí šťastným rodičom radosť, v novom priestrannom dome je tak už aj miesto pre druhé bábätko, o ktorom intenzívne premýšľajú:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bohuš Matuš (@bohus_matus_oficialni)

Nejakú chvíľku snáď ale na radu lekárov s tehotenstvom počkajú. Speváka čaká divadelná sezóna s novým muzikálom, ktorý začali skúšať už na jar a tiež má plný kalendár s termínmi na koncertovanie. Bude sa musieť veľmi snažiť, aby čo najviac zarobil, no zdá sa, že mu v jeho branži prajú. Producent hudobného projektu 5 draků v trucku ho angažoval na jeho celú letnú šnúru a ako bonus mu daroval k sobášu nové drahé auto. Nečudo, že Matuš tvrdí, že je teraz šťastný ako nebol nikdy a už si trúfa aj na druhé bábo. Nebojí sa hovoriť už otvorene o tom, že by to radi "spáchali" už na budúci rok.

Súvisiace články

Najčítanejšie