Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Manželstvo ako z hororu! Českému hercovi exmanželka poleptala penis a vyrazila zub!
Zdielať na

Manželstvo ako z hororu! Českému hercovi exmanželka poleptala penis a vyrazila zub!

Zdroj: blesk.cz

Český herec, režisér a scenárista Milan Šteindler (64) zahral mnohé nezabudnuteľné postavy v obľúbených českých filmoch, najmä komediálnych. Jeho súkromný život však bol častokrát skôr drámou. Verejnosť iste nemohla prehliadnuť jeho sedemročné rozvodové konanie sprevádzané škandálmi. Postarala sa o ne jeho vtedajšia dominantná manželka, s ktorou je už ale rozvedený. O rozvode manželstva súd rozhodol konečne pred šiestimi rokmi. Prekvapením bolo preto ich spoločné stretnutie na nedávnej premiére filmu Tomáša Vorla Cesta domů.

Milan Šteindler, ktorý spolu s Davidom Vávrom zakladal kultové pražské divadlo Sklep, ovplyvnil vnímanie humoru jednej celej generácie divákov. Tento rok divadlo oslavuje polstoročnicu. Sú s ním späté aj také mená hercov ako Tomáš Hanák, Eva Holubová, či režisér Tomáš Vorel. Šteindler aj vo Vorlovej trilógii Cesta z města, Cesta do lesa a Cesta domů. Posledný film z trilógie sa dočkal premiéry v týchto dňoch. Samozrejme tam nemohli chýbať všetci jeho hlavní predstavitelia, teda ani Milan Šteindler. Podporiť ho prišla prekvapivo aj jeho exmanželka Jana s ich dvomi deťmi, s ktorými sa už roky nerozprával. Žiadosť portálu Expresu.cz o fotku s nimi ale odbil krátko: "Radšej nie". Na poznámku, že je dobré, že si s bývalou manželkou odpustili, iba prehodil: "To teda áno." 

S bývalou manželkou Janou sa Šteindler zoznámil ešte počas štúdia na FAMU v Prahe a zakrátko sa aj vzali. Majú spolu dve deti, syna a dcéru. Spočiatku sa ich manželstvo javilo ako pokojné, aj keď herec spomínal, že má dominantnú manželku. Časom sa však jej dominantnosť začala prejavovať údajne aj násilím voči nemu a dokonca mu raz mala poliať rozkrok lepidlom, čo mu spôsobilo poleptanie pohlavného údu. Inokedy ho takmer trafila popolníkom do hlavy hodenom z ôsmeho poschodia. Okrem toho ho vraj bila, škrtila či kopala do rozkroku. V roku 2008 ale práve Jana obvinila svojho manžela z fyzického napadnutia ich vtedy 16-ročného syna a obťažovania dcéry, čím sa spustila mediálna ohováračská kampaň, ktorú sa nepodarilo zastaviť.   

Milan Šteindler sa stretol so svojou exmanželkou na premiére filmu Cesta domu, kde si zahral jednu vedľajších úloh:

Herec zas obvinil svoju manželku z alkoholizmu a závislosti na sedatívach, ktoré mala kombinovať a pod ich vplyvom ho napádala. "Ona chcela stále viac peňazí a ja som musel byť viac v práci," zveril sa Šteindler pred rokmi novinárom a priznal, že bol obeťou domáceho násilia. Čo sa týka alkoholu, aj on bol veľkým preborníkom v jeho konzumácii, a tak nečudo, že to medzi nimi muselo veľakrát riadne iskriť. "Denne bol na programe krik a agresivita, fackovala ma, škrtila, udierala päsťou, kopala ma medzi nohy. Keď som len zdvihol ruky, ľahla si na zem a kričala: ‚Deti, otecko bije mamičku!‘, " posťažoval sa svojho času na údajne až psychopatické správanie exmanželky. "Vrchol prišiel tesne pred mojím odchodom a je to vec, ktorou sa človek nechce chváliť. Začal som sa zamykať v izbe, a keď som raz zabudol, v spánku mi poliala rozkrok lepidlom," pokračoval so svojou verziou manželskej vojny. Jeho partnerka zas na neho na súde vyťahovala iné nechutnosti. "Žena na súde požadovala moje psychiatrické a sexuologické vyšetrenie s tým, že som pre dcéru nebezpečný. Bol som u súdneho znalca a nechal som si vypracovať posudok, ktorý som predložil," spomínal pred rokmi herec, ktorý musel na súde dokazovať, že nie je nebezpečný pre svoje deti.

Milan Šteindler s kolegami pri nakrúcaní komédie Pánsky klub, ktorý bude mať premiéru v roku 2022:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Milan Šteindler (@milan_steindler)

Šteindler, možno z trucu, matke svojich detí vraj nedával peniaze, až ich pre neplatenie elektriny v domácnosti, kde žila s ich deťmi, vypli."To, že nám neposiela žiadne peniaze, môžem dokázať. Na účte, kam by mali chodiť, som v mínuse. Keby som si nepožičiavala, nemali by sme z čoho žiť," sťažovala sa vtedy Blesku. Požadovala 20-tisíc korún výživného len pre seba ako ženu v domácnosti. Aj keď s ňou už herec nežil v spoločnej domácnosti, útoky neprestali. Tvrdil, že mu vykopla dvere do bytu, zničila auto a dokonca na neho zaútočila pred svedkami v divadle."Vyrazila mi zub, pohla chrbticou a jedenásť dní som bol práceneschopný," spomínal. Chcela až 100 tisíc ako výživné, deti sa s ním prestali rozprávať. Všetko ukončil až rozvod, ale aj potom trpel herec depresiami. No zdá sa, že aj takéto peklo sa dá odpustiť, hoci, podľa všetkého, len so zaťatými zubami.

Súvisiace články

Najčítanejšie