Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Obrovská zmena Libora Boučka! Uvedomil si, o čo prichádza!
Zdielať na

Obrovská zmena Libora Boučka! Uvedomil si, o čo prichádza!

Archívna reportáž

Moderátor Libor Bouček (40), je každoročne neoddeliteľnou súčasťou filmového festivalu v Karlových Varoch. Nebolo tomu inak ani tento rok, keď moderoval aj svoju talk show. Na druhý filmový týždeň zobral so sebou celú svoju rodinku. Promenádovali sa spolu s manželkou s detským kočíkom, v ktorom viezli svojho malého synčeka Alberta. Ten sa narodil v marci tohto roku a na tých pár mesiacov, ktoré má, je podľa slov jeho otecka naozaj veľmi veľký. Dokonca vraj už veselo komunikuje aj s okolím.

Ukazuje sa, že ideálnymi oteckami sa stávajú muži až po štyridsiatke - aspoň v šoubiznise to tak vyzerá. Výnimkou nie je ani moderátor Libor Bouček, ten minulý rok oslávil práve štyridsať a za najväčší darček iste považuje svojho synčeka. Po viacerých nevydarených vzťahoch, medzi ktoré sa radí aj krátke manželstvo s Mariannou Ďurianovou, sa zdá, že konečne našiel tú pravú. Splodil s ňou aj potomka, narodenie ktorého mu prinieslo nový zmysel a rozmer života. Je zrejmé, že sa vo svojom maličkom synovi priam vidí.

Libor Bouček si myslí, že synček je po ňom nielen veľký, ale aj komunikatívny. Ešte síce nevie rozprávať, ale už vraj vyjadruje rôzne citoslovce, keď s ním niekto nadviaže kontakt. Pre Libora je proste jeho syn dokonalý. Jeho kariéra, pre ktorú doteraz zanedbával aj partnerky, už razom nie je na najvyššej priečke záujmu, aj keď si iste uvedomuje, že je pre neho a rodinu veľmi dôležité, aby sa mu darilo aj po tejto stránke. Pandémia bola v tomto smere pomerne krutou ranou, ale nateraz je zase naplno v akcii.

Libor Bouček sa už viackrát zhostil úlohy moderátora slovenskej súťaže krásy Miss Slovensko:

​V rozhovore pre idnes.cz v Karlových Varoch počas filmového festivalu prezradil, ako sa zmenil jeho pohľad na život odvtedy, čo sa mu narodil jeho poklad. "Bol som na úvodnom večere, ktorý bol nádherný. Asi o pol jednej odtiaľ odchádzala partia mojich priateľov s tým, že  pokračujú vo večierku ďalej a že o to nemôžem prísť. A ja som si uvedomil, o čo človek vlastne prichádza. Pred piatimi rokmi by som si asi povedal, že by som možno naozaj mohol prísť o nejakú pikantnú historku, zážitok, alebo skvelý miešaný nápoj," začal Libor s úvahou.

 Libor Bouček sa v úlohe otca našiel a na rodinu a chvíle strávené s nimi nedá dopustiť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Libor Bouček (@liborboucek)

"A potom som si v ten večer uvedomil, že prichádzam o to, že nie som so synom. Keď som bez manželky a bez dieťaťa, navždy už budem v takých chvíľach o niečo s nimi prichádzať. A teraz úplne rozumiem rodičom, ktorí hovoria 'príď niekedy, príď častejšie'," priznal, ako sa teraz, po narodení syna, jeho pohľad na to, čo je v živote naozaj dôležité, veľmi zmenil.  Uvedomil si celkom jasne, že bez svojej manželky a synčeka už nechce tráviť veľa času. Priznáva, že by mal rád aj druhé dieťa, ale nateraz je stredom jeho vesmíru Albert, ale ktovie, možno nepotrvá dlho a pribudne mu súrodenec. 

Súvisiace články

Najčítanejšie