Skoro jasno
17°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Klip, aký sme na Slovensku ešte nemali! Milo Kráľ zamestnal celý jojkársky herecký zbor!
Zdielať na

Klip, aký sme na Slovensku ešte nemali! Milo Kráľ zamestnal celý jojkársky herecký zbor!

Archívna reportáž

Milo Kráľ patrí medzi jedinečné zjavy na slovenskej umeleckej scéne. Je nielen vyštudovaný herec, ale VŠMU si zopakoval aj v odbore réžia. A ešte k tomu je aj skvelý spevák, čomu sa venuje obzvlášť s veľkou vášňou.

Rodák zo Žiaru nad Hronom, 46-ročný Milo Kráľ, zažiaril už v mnohých slovenských seriáloch, obzvlášť si obľúbil kamery televízie JOJ, kde sa ukázal seriáloch ako Bodka, Prázdniny, Ministri, Bola raz jedna škola a iné. Aktuálne pracuje na ďalšom, opäť pod hlavičkou JOJky - ukáže sa už v tretej sérii seriálu Nový život.

Evidente práve táto práca ho inšpirovala k novej piesni s názvom A predsa sa točí. Nie je síce v každom ohľade lichotivá voči tvorcom seriálov, no dá sa povedať, že v skratke popisuje, čo sa deje na pľaci, aj v duši hercov a ostatných členov štábu.

No Milovi sa podaril skutočne nevídný kúsok - v jeho klipe sa objavilo toľko hercov, ako zrejme ešte v žiadnom inom. Vyše dvadsiatka známych tvárí, pričom niektorí sa tam skutočne len mihnú, no viacerí si aj na Milove žleanie zahrajú a niektorí aj zaspievajú, či dokonca zarapujú, čo sa na záver skúsil aj Milo. Nestrieľal pritom naslepo, nechal sa poučiť od známeho rapera Strapa. "Hráme seriál, je to skvelý pocit, nový seriál, a predsa sa točí aj u nás," znie refrén príjemnej skladby s neuveriteľne sexi hlasom Mila Kráľa. Perfektne mu sekunduje Alena Pajtinková so svojimi rapovými vsuvkami. Celý klip sa pritom odohráva v štúdiách, kde sa nakrúca jojkársky seriál, diváci tak majú jedinečnú možnosť vidieť, ako to vyzerá za kamerou. A kto sa poriadne započúva do textu, bude viac v obraze aj v tom, ako to môže, ale aj nemusí, pri nakrúcaní fungovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie