Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Akoby toho nemala Britney aj tak dosť! Jej exmanžela zatkli na letisku!
Zdielať na

Akoby toho nemala Britney aj tak dosť! Jej exmanžela zatkli na letisku!

Archívna reportáž

Okolo americkej speváčky Britney Spears (39) panuje poslednú dobu veľký rozruch. Očakáva sa, ako dopadne septembrový súd v boji o jej svojprávnosť. Okolo tejto kauzy je veľa nejasností, ale fanúšikovia Britney ju jednoznačne podporujú. K jedným z nich patrí aj Jason Alexander (39), ktorý bol jej manželom iba 55 hodín a nedávno opísal, aká to vraj bola zrada zo strany jej matky. No práve on sa potýka s rôznymi problémami, vrátane potýčiek s políciou.

Zástupca úradu šerifa okresu Davidson v utorok potvrdil pre Page Six, že bývalý manžel Britney Spears, Jason Alexander, bol v nedeľu 29. augusta zatknutý a zadržaný vo väzbe do 30. augusta za údajné porušenie bezpečnostných predpisov na letisku v Nashville. Podľa záznamov trestného súdu sa Alexandrov čin klasifikoval napokon ako priestupok. Zo záznamov vyplýva, že bol prepustený na kauciu v stanovenej výške 2 500 dolárov. Súd má prebehnúť 24. septembra. Presné podrobnosti o tom, čo sa stalo na letisku, nie sú známe a zástupca policajného oddelenia sa zatiaľ nevyjadril.

Údajne ho zatkli za vniknutie do "nezabezpečenej" zóny letiska a pokus o vyhnutie sa kontrole. Potom mu údajne nasadili putá a odviedli ho do miestnosti na výsluch. Alexander svoje zatknutie počas rozhovoru na Instagram Live Tuesday označil za "nepríjemnosť" a uviedol, že skončil "v putách kvôli niečomu hlúpemu". Nie je to tento rok prvýkrát, čo sa bývalý manžel Britney Spears dostal do problémov so zákonom. Vo februári ho zatkli za jazdu pod vplyvom alkoholu vrátane obvinenia z drogovej trestnej činnost. Podľa súdnych záznamov sú tieto prípady stále otvorené.

Jason sa dostal do povedomia verejnosti po divokej svadbe s Britney v Las Vegas a expresne krátkom manželstve v roku 2004:

Jason Alexander je známy najmä tým, že v roku 2004 bol 55 hodín ženatý s popovou hviezdou Britney Spears. Vyrastali spolu v Kentwoode v štáte Louisiana. Hoci ich manželstvo bolo krátke, stále prejavuje speváčke svoju podporu. V auguste 2020 sa zúčastnil aj na proteste #FreeBritney, ktorý bol zorganizovaný s cieľom bojovať proti Jamiemu Spearsovi a jeho kontrole nad financiami dcéry. "Rozhodne chce, aby bol jej otec už mimo, čo sa týka opatrovníctva," povedal Alexander svojho času na Instagram Live. To sa už v podstate aj podarilo, keď pred mesiacom odstúpil Jamie Spears z funkcie dobrovoľne.

Britney už sotva zaujíma jej exmanžel z divokého obdobia, momentálne bojuje za svojprávnosť a voľné chvíle si kráti nakrúcaním tanečných kreácií:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Manželstvo s Britney bral Jason údajne vážne. Manželský sľub z januára 2004 však bol zrušený na základe  námietky, že interpretka "nechápala svoje konanie". Rozvodový právnik Mark Goldberg, ktorý Alexandrovi pri rozvode radil, povedal, že mladý pár nechcel zrušiť sobáš, ale urobil tak preto, že sa to dozvedela mama speváčky Lynne Spears a "rozpútalo sa peklo". Alexander nedávno povedal v podcaste Toxic:The Britney Spears Story, že sa cítil oklamaný, keď podpísal dokumenty o anulovaní manželstva. "Povedali mi, že ak podpíšem  anulovanie manželstva, nechajú nás s Britney pokračovať v našom vzťahu, a ak to budeme o šesť mesiacov cítiť rovnako, dajú nám riadne manželstvo.Takže som nemal dôvod veriť v opak," skonštatoval, no pochopiteľne, nebola to pravda a Britney od neho dôsledne odlúčili, vrátane zablokovania telefónu. Napokon je to ale azda aj dobré, lebo ako sa javí, nevie sa vpratať do kože a Britney to mohla mať aj s ním poriadne komplikované.

Súvisiace články

Najčítanejšie