Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Lucka Vondráčková priam kvitne! Nová láska a veľká novina - čakala na to 5 rokov!
Zdielať na

Lucka Vondráčková priam kvitne! Nová láska a veľká novina - čakala na to 5 rokov!

Zdroj: Instagram/LV

Po troch rokoch života bez stáleho partnera po svojom boku sa na Lucku Vondráčkovú (41) zrejme opäť usmialo šťastie a prinieslo jej do života príjemnú zmenu v podobe Petra Vojnara (45). Tento sympatický moderátor sa k nej hodí takmer po všetkých stránkach a fanúšikovia jej nepochybne prajú, aby im to spolu vyšlo. Iste všetci vnímajú, akú iskru má opäť aj Vondráčkovej prejav. Donedávna akoby bola poznamenaná melanchóliou z rozbitého manželstva s Tomášom Plekancom. Do nového vzťahu sa preto ísť dlho veľmi zdráhala, no zrazu sa všetko rozbehlo!

Odkedy sa speváčka Lucie Vondráčková vrátila z Kanady späť do Česka, neustále nakrúca nové klipy k pesničkám, ale aj filmy, ktoré sú neraz medzinárodne oceňované. Najmä videoklip Milování, zrejme kvôli naozaj nevšednému prevedeniu. Nie je to jediné ocenenie, ktoré Lucie získala. Na dublinskom festivale komédií vlani získala cenu ako najlepšia herečka vo filmovej komédii Hotel Limbo v réžii Martiny Adamcovej, neskôr v decembri rovnaké ocenenie s týmto filmom aj na kanadskom filmovom festivale. Vydala aj hudobný album s novými pesničkami. 

Lucie je za svoj úspech v hudbe, filmoch i klipoch vďačná tímu spolupracovníkov, režisérkam a festivalovým porotám, ale oceňuje aj pozornosť svojich obdivovateľov, ktorí ju podporujú v jej práci. Chce sa im odvďačiť nielen ďalšou tvorbou, ale aj živými koncertami, čo sa jej doteraz aj kvôli pandémiii nedarilo. Trvalo dlhých päť rokov, kým sa Lucie Vondráčková opäť objavila na javisku. Teraz ju mohli uvidieť v plnej paráde naživo návštevníci koncertu pri príležitosti stého výročia založenia istého podniku v Jihlave. A všetci boli nadšení. "Boli ste publikum za odmenu," poďakovala speváčka návštevníkom koncertu, ktorým zaspievala svoje najväčšie hity. 

Iskra medzi Vojnarom a Vondráčkovou vraj prebehla pri nahrávaní jej nového albumu, odkiaľ pochádza aj jej najnovšia pieseň Vzkaz v láhvi:

Vondráčková podľa informácie Super.cz tiež usilovne pripravuje nový album. Prvou lastovičkou je nový singel Vzkaz v láhvi, ktorý mal premiéru v stredu. A práve počas nahrávania piesní sa vraj Vondráčková zoznámila s Petrom Vojnarom. "Poznáme sa štyri mesiace. Pred tromi mesiacmi sme spolu nakrútili videoklip piesne Potrebujem pauzu pre Raega, kde sme mali spolu bozkávaciu scénu a hrali sme pár. Brali sme to úplne profesionálne. Ale potom Luca začal natáčať jej piesne v štúdiu, kde pracujem, a postupne sme si uvedomili, že máme veľa spoločného, že si máme čo povedať. A tam prevládli sympatie, ktoré prerástli do vzťahu," prezradil pre Expres.cz.

Lucie sa po nevydarenom manželstve s hokejistom Tomášom Plekancom zahľadela do človeka z brandže, moderátora a herca Petra Vojnara:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Vojnar (@petrvojnar)

Petr Vojnar bol zo svojej novej lásky milo prekvapený, mal totiž isté predsudky. "Pekné dievča to bolo vždy a je. Skôr ma prekvapilo, aká je povahovo. Z médií človek získa úplne iný obraz. Myslel som si, že je to nejaká primadona. Je to úplne normálne dievča, v úvodzovkách obyčajné, aj keď nie je obyčajná. Je to dievča, ktoré má rado srandu, na nič sa nehrá, je príjemná, otvorená všetkému," povedal pre Super.cz. Vzťah s Luciou je ešte čerstvý, priskoro je preto už robiť plány do budúcnosti. "Obaja sme už v živote plánovali toľkokrát, že nemá zmysel čokoľvek plánovať. Chceme, aby to bolo čo najkrajšie a najdlhšie. Ak by to bolo navždy, tak jupí. Ak nie, život ide ďalej," skonštatoval sympatický moderátor.  Ako vidieť podľa podľa elánu Lucie, určite jej vzťah s Vojnarom prospieva.

Súvisiace články

Najčítanejšie