Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Muradov dostal na frak! TOTO je odkaz od Moniky Bagárovej!
Zdielať na

Muradov dostal na frak! TOTO je odkaz od Moniky Bagárovej!

Archívna reportáž

Rodinný život po boku úspešného športovca nie je vždy jednoduchý, o to viac, keď sa jedná o tak náročný a nebezpečný šport, ako je zápasenie MMA. Mnohé partnerky zápasníkov radšej ani krvavé duely nesledujú, keďže pohľad na milovaného muža pod paľbou úderov nie je práve najpríjemnejší. Na podobné scény si musela zvykať aj krásna česká speváčka, ktorá má zo známym bojovníkom Makhmudom Muradovom maličkú dcérku Rumiu.

Aj keď Mach, ako Muradova prezýva jeho partnerka, česká speváčka Monika Bagárová, v poslednom prestížnom zápase v americkom Las Vegas podľahol súperovi už v druhom kole, pre ňu a ich spoločnú dcérku Rumiu ostáva navždy víťazom. Potvrdila to aj romantickým vyznaním na sociálnej sieti. 

Makhmud vo svojom v poradí štvrtom zápase v UFC prehral po tom, ako ho súper v druhom kole zdolal a k zemi ho poslal škrtením. Nič vážne sa bojovníkovi z Uzbekistanu nestalo, avšak aj prehra riadne zabolí, najmä ak je prvá po dlhých piatich rokoch. Na svojom konte mal teda až donedávna štrnásť výhier a jednu prehru. "Žiadne výhovorky, súper bol lepší a vyhral," odkázal s pokorou Mach fanúšikom bezprostredne po zápase. 

Takto zdolal Američan Meerschaert Macha Muradova v zápase UFC:

Svojim priaznivcom sa poďakoval za podporu a odkázal, že sa čoskoro vráti ešte silnejší. Slová útechy a podpory mu vyjadrili nielen jeho fanúšikovia, najbližší priatelia či kolegovia, ale tých najsladších slov sa dočkal práve od jeho milovanej partnerky Moniky Bagárovej, ktorá zápas sledovala a držala mu palce. "Hlavné je, že sa nám tato vráti domov zdravý," okomentovala úprimne výkon svojho partnera na sociálnej sieti Monika. A skutočne nič dôležitejšie neexistuje, to by iste súhlasil aj Muradov.

Malá Rumia akoby oteckovi Machovi z oka vypadla:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Makhmud má doma okrem veľkej základne fanúšikov aj najväčšie fanúšičky, malá Rumia je vzhľadom na jej vek azda aj najmladším fanúšikom svojho nebojácneho otecka. Napokon, otec a dcérka si akoby z oka vypadli. "Je to náš bojovník, náš hrdina. Milujem ho," vyznala sa Monika ďalej v príspevku na Instagrame. Iba nedávno sa pritom špekulovalo o kríze v ich vzťahu, čo však obaja rázne popreli a skutočne sa zdá, že napriek častým odlúčeniam je medzi Monikou a Makhmudom všetko v najlepšom poriadku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie