Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Cesty Bagárovej a Muradova sa rozišli! Monike trvalo 3 roky, kým TOTO spravila!
Zdielať na

Cesty Bagárovej a Muradova sa rozišli! Monike trvalo 3 roky, kým TOTO spravila!

Archívna reportáž

Partnerský vzťah Moniky Bagárovej (27) a Makhmuda Muradova (31) nie vôbec jednoduchý. Hlavne Monika si ťažko zvyká na to, že jej partner ako špičkový svetový zápasník MMA je často kvôli tréningom a zápasom mimo domova. Je pochopiteľné, že Muradov chce, kým je plný síl, dosiahnuť v náročnom športe, ktorému sa venuje, čo najviac. A samozrejme, prináša mu to aj nemalé finančné prostriedky. Ale ani Monika nezaháľa čo sa týka jej kariéry speváčky. No prišiel čas si oddýchnuť.

Keď sa Monika Bagárová stala pred vyše rokom mamou rozkošnej dcérky Ruminky, hneď sa dostala na prvé miesto v jej živote. Venuje jej s láskou takmer všetok svoj čas, čo neustále ukazuje aj na sociálnej sieti. Postupne ale predsa len začína aj vystupovať či nakrúcať, aby celkom nezanedbala ani svoju úspešne sa rozvíjajúcu kariéru speváčky. Našťastie jej má kto pomáhať s dcérkou, aj keď nie je jej partner a otec dievčatka doma. Môže sa celkom spoľahnúť na svoju mladistvú mamu, aj otca. 

Aj teraz si s nimi a mamou užíva na slniečku pri mori v Grécku. Svoj prvý let zvládla aj Rumia výborne a v prímorskom letovisku je stále obklopená najbližšími, ktorí jej doprajú aj rôzne zábavky. "Chcela by som vám povedať, že my teraz s Ruminkou chodíme každý večer na diskotéky," prezradila s úsmevom speváčka na jednom z videí z dovolenky. Aj ona si už potrebovala dobiť baterky a zabaviť sa v spojení s oddychom. "Skoro po 3 rokoch pri mori. Tak dlho som nemala odvahu s malou niekam vycestovať. Možno som sa bála zbytočne a možno tiež nie. Všetko je tak, ako má byť, a všetko má svoj čas," pripísala k fotkám z Grécka na Instagrame.

 Makhmud je za veľkou mlákou, v americkom Las Vegas veľkou hviezdou MMA:

Iste ale nezabúda ani na partnera, s ktorým je neustále v kontakte aspoň cez mobil, hoci je doslova na opačnom konci zemegule. Teraz sa totiž Mach musí plne venovať tvrdým tréningom v Las Vegas, kde ho zakrátko čaká dôležitý zápas. Cíti sa byť vraj v dobrej forme a preto verí vo výhru. "Tak sme si dnes hovorili, ako veľmi nám tu chýba Makhmud. Tak nabudúce už spolu. 28. augusta si zapíname telku a budeme držať palce ockovi pri jeho ďalšom zápase vo Vegas," zverila sa Monika na sociálnej sieti, hoci priznáva, že pri pozeraní zápasov s Machom si často musí zakrývať od strachu oči.

Monika si po troch rokoch konečne dopriala zaslúžený oddych pri mori:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

 K televízoru iste zasadne s celou rodinkou, aby ho aspoň na diaľku spolu povzbudzovali. Pre Makhmuda Muradova je záležitosťou prestíže, aby vyhral aj štvrtý zápas v UFC, kde sa mu z troch zápasov podarilo už trikrát zvíťaziť, čo mu dvíha rating. Tentoraz sa stretne s Američanom Geraldom Meerschaertom. "Mám skvelú prípravu a cítim sa dobre," uviedol na sociálnej sieti zápasník ešte pred odletom do Las Vegas, kde sa bude zápas odohrávať. O súkromí sa ale cez sociálne siete zhovárať s nikým nechce. Vraj sa tak dohodli aj s Monikou po neblahých skúsenostiach, keď sa prednedávnom na sociálnych sieťach špekulovalo, že sa rozišli.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie