Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čarodejnica a úžerník?! Taká je vraj minulosť Bohuša Matuša a jeho manželky!
Zdielať na

Čarodejnica a úžerník?! Taká je vraj minulosť Bohuša Matuša a jeho manželky!

Zdroj: instagram/BMaL

Od začiatku vzťahu s mladučkou študentkou, teraz už manželkou Luciou (18), sa spevák Bohuš Matuš (48) potýka s rôznymi názormi na neho. Nie vždy sú príjemné. Naučil sa však všetko brať s nadhľadom a hlavne nestrácať pri tom zmysel pre humor. Ich vzťah rozoberal už kdekto z mnohých strán, on si šiel spolu s Luciou však za svojim a stihli splodiť už aj potomka a zosobášiť sa. Klebetí sa o nich ale stále, najzábavnejšie zo všetkých im zdajú byť názory veštíc. Jedna za nimi prišla aj osobne.

Minulý rok na jeseň veštkyňa Graciela predpovedala budúcnosť páru Bohuša Matuša a Lucie. V tom čase očakávala Lucie potomka a z jej veštby nebola vôbec nadšená. Iste mamičke v očakávaní, keď je obzvlášť precitlivelá, na nálade príliš nepridá veštba o komplikovanom pôrode, ako aj o problémoch s vtedajším snúbencom. "Tvrdila, že Lucinka porodí predčasne, v siedmom mesiaci. Porodila však napokon v deviatom, presne v termíne. Potom tiež napísala, že budem mať problémy so srdcom. Tie raz bude mať niekedy každý, ale podľa tvrdenia lekára mám srdce ako zvon," zveril sa Bohuš eXtra.cz.

Ani teraz nemajú manželia Matušovci od veštieb celkom pokoj. "Jedna pani veštica, ktorá má 88 rokov a býva v pražských Bohniciach, rovnako ako my, u nás zazvonila a dala nám nejaké darčeky. A hlavne horoskopy, ktoré pre nás pripravila. Predstavte si, že mi povedala, že som bol v jednom zo svojich minulých životov zariekavačka a čarodejnica. Vraj som bol žena a veštila som. Žil som v sedemnástom storočí niekde v Oriente," povedal umelec so smiechom. "A na druhej strane moja Lucy bola chlap a mala byť úžerníčka," dodal na pobavenie.

"Smiali sme sa na tom. Ja sám rôzne veštby nemám veľmi rád. Veď niektoré, ktoré o nás vyšli, boli pre nás hrozné," mienil tým veštbu Graciely, ktorá sa do nich riadne oprela. "Tiež napísala, že ako na mne Lucinka začne hľadať chyby, tak utečiem. Ale to je nezmysel. Máme dieťa, ja by som nikam zbabelo neodchádzal. Alebo sme sa dozvedeli, že Lucinke išlo od začiatku o peniaze. Na tom som sa naozaj musel zasmiať. A že si nakoniec nájde niekoho mladšieho. Stať sa môže čokoľvek, ale manželka sama hovorí, že si so svojimi rovesníkmi vôbec nerozumie, že je na starších," krútil hlavou neveriacky Bohuš Matuš.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bohuš Matuš (@bohus_matus_official)

Našťastie sú obaja spolu šťastní a dokonca plánujú zakrátko aj druhé dieťa. Podarilo sa im nájsť aj domček so záhradou na okraji Prahy, kde bude môcť spevák kedykoľvek precvičovať svoje hlasivky a malá Natálka sa zas bude hrať na záhrade, kam je chcú kúpiť preliezačku, šmykľavku a iné zábavky. Jedna nepríjemnosť sa Lucii predsa len udiala, práve v súvislosti s pôrodom. Urobil sa jej hermia, ktorú si dala koncom júna operovať. Všetko dobre dopadlo, len jej druhé tehotenstvo musia posunúť na neskôr. Teraz Matuš koncertuje, aby rodinku zabezpečil aj po finančnej stránke. Nič z toho, čo im Graciela predpovedala, sa ani v najmenšom neplní, našťastie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie