Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Bagárová nevie čo s peniazmi? Ceterovej aj Mokráňovej poslala poriadne luxusný darček pre deti!
Zdielať na

Bagárová nevie čo s peniazmi? Ceterovej aj Mokráňovej poslala poriadne luxusný darček pre deti!

Archívna reportáž

Mamy to dobre poznajú. Akékoľvek dračice parketov, milovníčky žúrov, odvážne cestovateľky, dokonalé manažérky, alebo aj celebrity zrazu zmiznú. Všetko totálne zatieni jeden malý človiečik. Bolo by to úplne v poriadku, keby všetky ženy tento stav neuspokojuje, a tak sa mnohé snažia aspoň "jednou nohou žiť "normálny život.

Monike Bagárovej sa v priebehu pár rokov podarilo vystreliť skutočne "z nula na sto". Ešte ako dievčatko prišla do speváckej súťaže, ohúrila a šancu užu nepustila. Neustále vydáva nové a nové pesničky, hoci odkedy sa minulý rok v máji stala mamou, výrazne spomalila a venuje sa najmä dcérke. Výpadok v hudobnom biznise pre pandémiu ju nemôže zaskočiť - je totiž jednou z najvýraznejších influenceriek na Instagrame.

​Monika má neuveriteľných 830 tisíc sledovateľov, čo jej zaručuje možnosť pýtať si za reklamu skutočne obrovské peniaze. A to sa potom dá byť aj veľmi štedrá, čo aktuálne dokázala.

Nie je jasné, či darček pre dcérku Lely Ceterovej, ako aj rovnakú pozornosť pre dcéru Lucie Mokráňovej platila Monika zo svojho, alebo to išlo opäť ako dar firmy, ktorú propaguje, v každom prípade je to poriadne štedré prekvapenie. "Ďakujeme vám veľmi za pekný darček. Posielame veľa pusiniek Monike aj Ruminke," napísala Lela nadšená z cyklámenových tenisiek zvučnej značky pre jej Lilinku.

Instagram/LC

​​"Monika aj Ruminka, ďakujeme krásne, až mi slzička vybehla. Nemám slov, len by som vás najviac vystískala," napísala pre zmenu influencerka Lucia Mokráňová, ktorá dostala pre dcérku Tali rovnaké tenisky, akurát v čiernej farbe. Jeden pár týchto tenisiek pritom stojí zhruba 250 eur, čo skutočne nie je obvyklá suma, aká dávajú rodičia za tenisky pre deti, no práve všetky tri celebritné mamičky si ich bezproblémov môžu dovoliť. Prečo sa rozhodla Monika pre tento dar už neprezradila, ani prečo si vybrala práve tieto dve kamarátky. V každom prípade je to pekné gesto a obdarované boli zjavne dojaté a vďačné. A to je pre štedrú darkyňu vždy príjemný pocit.

Instagram/LM

Súvisiace články

Najčítanejšie