Skoro jasno
22°
Bratislava
Toto Britney rozhodne nepomôže! Jej upratovačka ju žaluje za útok!
Zdielať na

Toto Britney rozhodne nepomôže! Jej upratovačka ju žaluje za útok!

Archívna reportáž

Britney Spears (39) má už po toľkých naťahovačkách so súdmi a svojím otcom zrejme nervy riadne na špagáte. Prednedávnom ju jedna udalosť rozrušila natoľko, že sa dostala do sporu so svojou dlhoročnou upratovačkou, pričom použila vraj aj násilie, čo nemala rozhodne robiť. Súd o jej oslobodenie sa spod kontroly otca a výber nového poručníka podľa jej návrhu, ktorý sa začne v septembri, môže aj na túto udalosť prihliadať a iste nie v jej prospech.

Slávna americká speváčka Britney Spears je v poslednej dobe neustále na očiach verejnosti kvôli jej sporu s otcom. Chcela sa zbaviť jeho poručníctva s vierou, že sa jej v budúcnosti podarí konečne stať aj svojprávnou slobodnou osobou. Od roku 2008 súdnym rozhodnutím totiž o jej živote a majetku rozhodoval jej otec Jamie. Britney sa jeho až krutá prísnosť voči nej a údajná svojvoľná manipulácia s jej majetkom vôbec nepáči. Minulý týždeň sa ale sám rozhodol, že odstúpi, ale v komentári neváhal na svoju dcéru riadne zaútočiť a zo všeličoho ju obviniť. Svoju pozíciu na ovládanie dcéry a jej miliónov iste stráca nerád. 

Britney je aj vo svojom dome pod neustálym dohľadom. Má osobnú opatrovníčku Jodi Montgomery, ktorá minulý mesiac údajne zavolala jej otcovi a rozrušeným hlasom mu oznámila, že má obavy o Britney vzhľadom na jej nedávne správanie a celkové duševné zdravie. Jamie Spears uviedol, že Jodi nadhodila ako možnosť umiestnenia Britney na psychiatrickej liečebni s diagnózou 5150. Pod týmto číslom sa vedie narušenie psychického stavu pacienta ať do takej miery, že z dôvodu nebezpečenstva voči sebe a okoliu ho musia držať pod dozorom v príslušnom ústave. O pár dní však od tohto tvrdenia upustila.

Britney o túžbe po súkromí a slobode spievala ešte v mladom veku, v časoch jej najväčšej slávy. Napríklad aj v piesni s názvom Overprotected:

Tento týždeň v pondelok zas Britney udala jej upratovačka za napadnutie. Popovú hviezdu preto v súčasnosti vyšetruje úrad šerifa losangelského okresu Ventura v súvislosti s údajným útokom na jej zamestnankyňu. Poškodená vraj policajtom povedala, že vzala jedného zo psov Britney na vyšetrenie, pretože nebola spokojná s tým, ako sa zvieratko cíti. Po návrate sa údajne so speváčkou dostali do sporu o zdravotný stav zvieraťa, čo viedlo k tomu, že jej Spears vyrazila mobil, ktorým zrejme chcela niekomu oznámiť tento incident, priamo z rúk. Britney a jej tím pre web TMZ uviedli, že si to všetko vymýšľa a že "prípad nikam nepovedie".

Britney príspevkom na Instagrame naznačila, že potrebuje svoje súkromie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spers však s fanúšikmi rada komunikuje prostredníctvom skrytých odkazov v jej príspevkoch, a inak to nebolo ani tentokrát. Na jej profile uverejnila snímok obrazu Hansa Zatzka, na ktorom žena drží zatvorené dvere, pričom sa do nich snaží dostať muž, pripísala: "Zrejme chce mať súkromie". Dielo od rakúskeho maliara má názov Anticipation (Očakávanie), čo niektorí fanúšikovia predpokladajú, že je aj narážkou na drámu okolo jej života. "Ako milovník dejín umenia mám rád jej výber obrazov, ktoré sa nám snažia povedať podprahové posolstvá, to je dobré," komentoval jeden zo sledovateľov. Ďalší uviedol: "Zaslúžiš si súkromie, najmä s týmito kravinami zľava a sprava." Všetci by chceli, aby nechali ich idol na pokoji, no pravdou je, že Britney mala v minulosti problémy so sebaovládaním a preto je na mieste obava, či to už pominulo.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie