Skoro jasno
21°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Šokujúce odhalenie! Britney Spears sa VYDALA aj po tretíkrát!
Zdielať na

Šokujúce odhalenie! Britney Spears sa VYDALA aj po tretíkrát!

Archívna reportáž

Posledné týždne na seba púta Britney Spears (39) opäť veľkú pozornosť. Za svoje oslobodenie spod poručníctva otca Jamieho bojovala ako levica a podarilo sa to. Nakoniec sa tak ale rozhodol on sám, bez rozhodnutia súdu. Súdny proces však pokračuje ďalej. V kauze súvisiacej s jeho poručníctvom je veľa nejasností, najmä ohľadom narábania s financiami patriacimi Britney. V súvislosti so skúmaním prípadu aktuálne vyplávali na povrch niektoré zaujímavé skutočnosti.

Britney Spears mala počas svojej mladosti viacero vzťahov, pričom neváhala vstúpiť aj do manželstva. Najdlhšie trvalo jej manželstvo s tanečníkom Kevinom Federlinom, za ktorého sa vydala po krátkej známosti v roku 2004, rozviedli sa o tri roky. Z tohto vzťahu sa narodili ich dvaja synovia, Sean Preston (2005) a Jayden James (2006). Ešte pre tým Britney však v roku 2004 uzavrela v malej kaplnke v Las Vegas iba 55 hodín trvajúce manželstvo s priateľom z detstva Jasonom Alexandrom. Ukončilo ho podanie žiadosti na súd, v ktorej sa uvádzalo, že Spears "nepremyslela svoje konanie". 

No ako sa až teraz ukázalo, Spears uzavrela ešte jedno manželstvo, a to pred desiatimi rokmi, píše portál The Sun. Tajne sa vydala za umeleckého agenta Jasona Trawicka (49), odznelo v podcaste POPová princezná Britney Spears. V utorkovej epizóde relácie Toxic,  preskúmali Tess Barker a Babs Gray účtovnú správu v prípade opatrovníctva Spears a všimli si platbu 9 150 dolárov z 1. októbra 2012 za "konzultácie o rozpade manželstva". Platba, uvedená v položke "právne poplatky poručníka", bola podľa podcastu uhradená advokátskej kancelárii Alexandry Leichter, rodinnej advokátke z Beverly Hills. "Predpokladám, že išlo o právne služby, ktoré boli poskytnuté priamo v prospech Spears a nikoho iného," špekuloval v epizóde odborník na nehnuteľnosti Austin Bertrand.

Júnová výpoveď Britney odštartovala nevídaný pohyb v jej prípade:

​V tom roku boli Leichterovej kancelárii vyplatené ešte dve ďalšie platby, obe však boli na screenshote účtovnej správy, ktorý zdieľal fanúšik na Twitteri, upravené. Na jednu ale zrejme zabudli, a tak sa dalo prečítať, že ide o platbu za "rozviazanie manželstva", čo podľa moderátora podcastu znamená jasne rozvod. Spearsovej zástupca Trawick a Leichterovej kancelária bezprostredne na odhalenie nereagovali. Spears a Trawick spolu začali chodiť v apríli 2009. V tom čase bol jej agentom, ale v máji 2010 z tejto pozície odstúpil, aby sa vyhol konfliktu záujmov. Dvojica sa zasnúbila v decembri 2011 a Trawick sa v apríli nasledujúceho roka stal spoluzodpovedným za osobné záležitosti svojej vtedajšej snúbenice spolu s jej otcom Jamiem. Po tom, ako Spears a Trawick v januári 2013 oznámili svoj rozchod, odstúpil aj z funkcie spoluporučníka. Fanúšikovia teraz veria na základe objavených dokumentov, kde sa píše jasne o "rozviazaní manželstva", že neboli iba snúbencami, ale sa aj vzali.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Od konca roka 2016 sa Britney Spears stretáva s osobným trénerom a hercom Samom Asgharim (27). Rada by aj tento vzťah posunula ďalej. Vo svojej júnovej výbušnej výpovedi na súde uviedla, že jej bránili v sobáši s ním. "Bolo mi povedané, že práve teraz v rámci opatrovníctva sa nemôžem vydať, ani mať dieťa," zverila sa súdu so svojim problémom. Hoci jej prísny a nekompromisný otec sa už svojej pozície vzdal, to ešte neznamená, že nový poručník bude ústretovejší. Ostáva iba dúfať, že to v smutnom príbehu Britney nebude "z dažďa pod odkvap".

Súvisiace články

Najčítanejšie