Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Patrasová po manželových urážkach: Konečne rozvod?! TAKÝTO má plán!
Zdielať na

Patrasová po manželových urážkach: Konečne rozvod?! TAKÝTO má plán!

Archívna reportáž

Neustále riešenie problémov kontroverzného manželského páru Dagmar Patrasová (65) a Felix Slováček (78) možno mnohým pripadá až trápne. Mali by si už azda uvedomiť najmä oni dvaja, že ich imidžu celebrít to rozhodne neprospieva. A radosť z toho nemajú ani ich deti. Najmä Anička je veľmi nesvoja, hoci sa zdá, že viac inklinuje k otcovi. Dagmar sa cíti byť jej najbližšími členmi rodiny ignorovaná, myslí si, že sa proti nej jej deti tak trochu spikli v prospech otca. Na útoky Felixa proti nej má pritom jasný názor.

Česká herečka Dagmar Patrasová zareagovala po nepekných obvineniach manžela, muzikanta Felixa Slováčka, svojsky. Naznačila, že to môže byť už jeho vysokým vekom, prečo sa správa dvojtvárne. Ona totiž tvrdí, že keď sú spolu v ich dome, nemajú problém, no on to vždy vzápätí popiera, píše portál Blesk.cz. Dagmar si myslí, že je za tým niekto tretí, a dá sa domyslieť, že myslí manželovu (ex)milenku Lucii Gelemovú. Pochybuje, že sa tí dvaja vôbec rozišli a má na to aj svoje dôvody.

Je isté, že nevyzerá vôbec dôstojne, keď ju manžel verejne obviňuje, že je dementná alkoholička. Takto by sa azda žiadny muž nemal o svojej partnerke vyjadrovať, bez ohľadu na momentálny vzťah. Dagmar ale neostáva nič dlžná a vyjadrila sa, že CT mozgu si dal isté pre problémy spraviť jej manžel.

Dáda sa našla v programoch pre deti:

Na jej stranu sa pridali mnohí Dádiny priaznivci. "Bola to lavína. Ľudia mi píšu, že Felix by sa mal za tieto útoky hanbiť, že tieto veci by sa mali riešiť za zatvorenými dverami a že by som sa mala okamžite rozviesť s takýmto mužom, ktorý mi robí hanbu pred národom," povedala pre Blesk a tak trochu sa s ňou dá súhlasiť. O rozvode vraj niekedy v prvých momentoch po slovnom útoku manžela uvažovala, ale veľmi rýchlo to vzápätí aj zavrhla. "Nezmysel. Že by sme dom rozdelili na dve časti? Nič by sa nezmenilo. Felix je tu doma, ako ja, a bol by tu ďalej doma ako ja. Vídali by sme sa," uviedla svoje dôvody Patrasová.

S novým účesom Dáda výrazne omladla, alebo si nastavila naozaj dobré filtre:

Je vidieť, že sa herečka o seba stále stará, nedávno si dala urobiť svieži strih vlasov a jej postava je vzhľadom na vyšší vek obdivuhodná. To sa o Felixovi povedať nedá, ale mužom, tobôž v jeho veku, sa všeličo odpúšťa. A ako sa zdá, neustále mu napriek všetkému dokáže odpúšťať aj Dagmar. "Rozvod? Je to len trápenie s papiermi a právnikmi. Na to už s Felixom už nemáme nervy. A po 40 rokoch manželstva a v našom veku je to už, myslím, zbytočné," uvažuje prakticky herečka. Žiadne výhody by jej vraj z toho neplynuli. Manžel sa vraj po poslednom verejnom útoku voči nej správa veľmi milo, jeho slová sú "ako med".

​Delenie majetku by však v tomto prípade nemuselo byť veľmi ťažké. Ani jeden z manželov údajne už takmer nič nevlastní. Dom so záhradou, kde býva herečka a takmer každodenne dochádza aj Felix, vraj nepatrí ani jednému. Svojho času sa rozhodli, že všetok svoj nehnuteľný majetok, vrátane veľkej chalupy, prepíšu na deti s doživotným bremenom v takej podobe, že ako rodičia majú do smrti nárok všetko využívať a samozrejme obývať bez obmedzení. Zostáva im zrejme okrem ich osobných účtov len spoločný bankový účet ich agentúry, kde idú všetky honoráre za ich vystúpenia. Dagmar si zrejme nie bezdôvodne myslí, že do neho v rámci jej mimoriadne obľúbených programov pre deti, značne viac prispela.

Súvisiace články

Najčítanejšie