Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Šialené rozmaznávanie! Dcérka speváčky chcela kabelku s dúhou, má ju na mieru za 50 tisíc!
Zdielať na

Šialené rozmaznávanie! Dcérka speváčky chcela kabelku s dúhou, má ju na mieru za 50 tisíc!

Archívna reportáž

Niektorí rodiča akoby nepoznali mieru a nevedeli odhadnúť, čo je ešte v prospech ich dieťaťa, a čo je už trochu navyše. Druhá vec je, kde sú hranice - zrejme ich nemá rovnako nastavené človek žijúci od výplaty k výplate v porovnaní so svetovou hviezdou s miliónmi a účte. Kráľovná márnotratníkov sa zdá byť posledné týždne americká raperka Cardi B.

Jedna z najúspešnejších amerických raperiek, 28-ročná Cardi B, si skutočne splnila americký sen. Od predavačky či striptérky z pomerne biednych pomerov, až na hviezdu prvej kategórie so zárobkami, ktoré sa rátajú v miliónoch. Celkovo sa majetok Cardi B odhaduje na 24 miliónov dolárov, no správa sa, akoby to boli miliardy.

Cardi miluje prepych a okázalý životný štýl. Oslava narodenín jej 3-ročnej dcérky pred pár týždňami bola ukážkou, kam všade sa dajú naliať peniaze. Pochopiteľne, vrátane darčekov. ​Cardi B zverejnila na Instagrame fotografie svojej dcéry Kulture, na ktorých sa jagajú diamanty - vrátane náhrdelníka s motívom Minnie Mouse, trblietavých hodiniek a kopy trblietavých náramkov. Úplným doplnkom však bola jej nová žltá taška Hermès Birkin, ktorá bola pokrytá tisíckami kryštálov Swarovski v tvare dúhy, píše portál PageSix.

Riaditeľka luxusného obchodu, Michelle Berk, povedala, že inšpirácia pre túto kreáciu na mieru bola veľmi prozaická. "Cardi a Kulture boli práve v obchode. Kulture uvidela malú tašku s dúhou a začala o ňu prosiť. No obvyklým spôsobom Cardi tú tašku nekúpila, ale namiesto toho zavolala mne, aby som sa pokúsila zopakovať tú dúhu na Birkine pre Kulture," tvrdí šéfka služby pre bohatých. Berk chodila za Cardi niekoľko týždňov sem a tam, aby zdokonalil dizajn, ktorý si vyžadoval viac ako 30 000 farebných kryštálov rôznych veľkostí spolu so 100 hodinami práce.

Kabelku dostala Kiara už dávnejšie, teraz sa Cardi pochválila celou hordou darčekov pre dcérku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kulture (@kulturekiari)

Keď prišlo na platenie, azda každej bežnej žene by zabehlo, pre Cardi nebolo vôbec problémom vytiahnuť z rukáva 50-tisíc. Nie je jasné, kam bude trojročné dievčatko tento skvosť nosiť, no pokojne sa môže zaradiť aj do zbierky raperky, ktorá má snáď všetky odtieňe ikonickej kabelky a to už ide o skutočne šialené sumy. "Najväčší zberatelia prichádzajú za nami, aby sme vytvorili niečo, čo nikto iný nemá. Je to takto jednoduché," povedala Berk. Snáď už nič podobné nebude Cardi vyvádzať. Musí trochu šetriť, onedlho príde na svet aj druhé dieťatko, ak by podobne zasýpavala darmi aj jeho, môže raperka svoj majetok reálne výrazne stenšiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie