Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
TAKÉTO aktivity v rizikovom tehotenstve?! Lela Ceterová poriadne šokovala a pohoršila zároveň!
Zdielať na

TAKÉTO aktivity v rizikovom tehotenstve?! Lela Ceterová poriadne šokovala a pohoršila zároveň!

Archívne video

Snúbenica českého zápasníka Karla "Terminátora" Vémolu má zrejme pocit, že aj ona je "terminátorka". Inak si celkom nemožno vysvetliť je odvážne aktivity, ktoré by nejeden človek nepodstúpil ani mimo tehotenstva, nieto ešte rizikového.

Lela Ceterová je aktuálne v šiestom mesiaci tehotenstva, ktoré je od začiatku pomerne komplikované a playmate už musela byť hospitalizovaná aj v nemocnici. Pre obavy o bábätko dokonca zrušili aj plánovanä veľkolepú svadbu, ktorá sa mala konať na štvrté výročie ich vzťahu. 

Hoci to vyzeralo s tehotenstvom 31-ročnej Ceterovej spočiatku všelijako, vrátane ťažkých nevoľností, nutnej hospitalizácie a označeniu tehotenstva ako rizikového, zdá sa, že všetko je už v najlepšom poriadku. Inak by si Lela azda netrúfla na tak trochu adrenalínový zážitok. 

Takto začiatkom júla oslávil Vémola narodeniny:

Ako zverejnila na svojom Instagrame, vybrala sa s bruškom pozrieť na svet uz výšky. "Nahor k výškam. Príjemný deň strávený s mojimi rodičmi a priateľmi," napísala do popisu k fotkám z helikoptéry. Pridala aj fotku s rodičmi, aj pohľad zhora na Vémoland, ako nazývajú s Karlosom svoju vilu. 

Nie všetci Leliny fanúšikovia ale prejavili nadšenie a zdá sa, že cudzí ľudia majú o jej dieťatko obavy. Nepochybne jej na bábätku záleží, no ako skonštatoval na margo rizikového tehotenstva jeden z komentujúcich: "Nemusím byť veľký mysliteľ, aby som to nechal na inokedy". Snáď sa Lela predtým poradila s lekárom, no ako sa hovorí, netreba dráždiť hada bosou nohou. Našťastie to dobre dopadlo a v poslednom trimestri si už azda Lela podobné zábavky skutočne odpustí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie