Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Život Britney mohol vyzerať inak! Do prvého rozvodu ju vraj podvodom donútila mama!
Zdielať na

Život Britney mohol vyzerať inak! Do prvého rozvodu ju vraj podvodom donútila mama!

Archívna reportáž

Kým väčšina ľudí má v rodičoch oporu a bezpečný prístav najmä v časoch dospievania, sú mnohé smutné osudy detí, ktorým nebolo dopriate idylické prostredie už od útleho veku. Naozaj zvláštny a miestami až tragický bol život niekdajšej popovej princeznej, ktorá bola svojimi rodičmi vtiahnutá do sveta šoubiznisu už ako malé dieťa a okrem bezstarostného detstva jej bolo odopreté akékoľvek súkromie, neskôr aj výchova jej vlastných detí a napokon aj svojprávnosť a právo disponovať vlastnými peniazmi. Dnes sa snaží Britney opäť vymaniť spod nadvlády jej otca, ktorá trvá už neuveriteľných 12 rokov, avšak na povrch sa derú správy o tom, že ani jej mama nie je žiadna svätica a dcéru držala poriadne nakrátko.

Prvé škandalózne manželstvo Britney Spears, ktoré uzavrela v roku 2004 v jednej z kaplniek v Las vegas s jej láskou z detstva, Jasonom Alexandrom, bolo po 55 hodinách anulované. Podľa informácii denníka Daily Mail k tomu speváčku prinútila jej vlastná matka a na oboch zaľúbencov použila zákernú lesť, ktorou ich primäla podpísať úradné papiere. Tvrdí právnik, ktorý v tom čase radil práve speváčkinmu prvému manželovi Jasonovi. 

Právnik Mark Goldberg, ktorý je už na dôchodku, tvrdí, že ani Britney, ani jej vtedajší manžel nechceli anulovať sobáš, ale prinútila ich k tomu Lynne Spears a Britneyin manažérsky tím. "Bola to matka, ktorá zasahovala do života svojej dcéry a neustále s ňou manipulovala," povedal Goldberg pre spomínaný denník. V januári 2004 sa totiž Britney vydala za svoju tínedžerskú lásku Alexandra, s ktorým vyrastala v malom mestečku Kentwood v Louisiane. Obrad sa uskutočnil v kaplnke A Little White Wedding Chapel v Las Vegas, avšak ich manželský sľub bol však o niečo vyše dva dni neskôr anulovaný. K tomu prišlo na základe žiadosti, v ktorej sa uvádzalo, že speváčka si v tom čase "neuvedomovala následky svoho konania". 

Takto vyzerá Jason Alexander dnes. Svoju exmanželku prišiel podporiť ešte minulý rok aj pred losangelský súd spolu s členmi hnutia Free Britney:

Goldberg tvrdí, že Jason ho po anulovaní manželstva kontaktoval a dožadoval sa u neho právnej pomoci. Po tom, čo zaľúbenci oznámili ráno po svadbe túto ovinku speváčkinej mame Lynn sa vraj rozpútalo hotové peklo. "Prišla vtedy do Las Vegas, vyhodila odtiaľ Jasona a zabezpečila mu letenku domov," spomína na udalosti z roku 2004 bývalý právnik. "Jason chcel odo mňa poradiť, bol veľmi rozrušený. Britney mu vraj zavolala, aby prišiel do Las Vegas. Bola tam s priateľmi a dokonca mu zaplatila letenku, aby mohol prísť. Pokiaľ si pamätám, bol to Britneyin nápad, aby sa vzali. Povedal, že nepili, ani nebrali drogy, alebo aspoň v tom čase neboli opití," tvrdí Goldberg s tým, že sa Alexandra niekoľkokrát opýtal, či v ich sobáši nezohral úlohu alkohol alebo drogy. "On v tom mal jasno, vraj nie, vraj sa naozaj veľmi ľúbili," dodal právnik. "Jason bol zmätený, pretože Britney ľúbil a nechcel jej ublížiť, ale veľmi sa bál jej matky a vedenia. On nebol nejaký náhodný okoloidúci, ktorého práve zbalila. Poznali sa už roky. Veril, že keď bude hrať tú ich hru a robiť, čo od neho žiadajú, ona sa uvedomí a ostanú spolu," tvrdí ďalej Goldberg a konštatuje, že aj táto udalosť mala na Britney veľmi negatívny vplyv. Aj sám Jason nedávno v podcaste s názvom Toxic: The Britney Spears Story potvrdil túto verziu príbehu a tvrdí, že bol oklamaný, aby podpísal anulovanie manželstva.

Britney je na Instagrame celkom aktívna, v posledných týždňoch demonštruje svoju túžbu po slobode aj takýmito zábermi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

"Povedali mi, že ak podpíšem papiere na anulovanie manželstva, nechajú nás s Britney pokračovať v našom vzťahu, a ak to budeme o šesť mesiacov cítiť rovnako, dajú nám priestor na riadne manželstvo, takže som nemal dôvod myslieť si opak. Veril som, že taká je pravda. Umožňovali nám s Britney stále telefonicky komunikovať," tvrdí Alexander, ktorý však dodal, že presne mesiac po podpísaní anulovania manželstva, prestalo telefónne číslo Britney Spears  fungovať. "Presne deň po tom, ako uplynulo akože tých 30 dní, si pamätám, že som sa pokúšal zavolať na číslo, ktoré som mal na Britney, a ozvalo sa iba: 'Píp, píp, píp. Povedal som si: 'Do r*ti, dostali ma! Svine! Tak a to bolo asi všetko," zaspomínal si s trpkosťou na podvod zo strany speváčkinej rodiny. 

O sedem mesiacov neskôr však Jason ostal opäť v šoku, keď sa jeho "bývalá" manželka vydala za tanečníka Kevina Federlina. S ním mala neskôr aj dvoch synov, dnes už 15-ročného Seana a 14-ročného Jaydena, avšak aj toto manželstvo sa v roku 2007 po troch rokoch nepekne rozpadlo. Udalosti potom nabrali veľmi rýchly spád, a už o rok prišlo k jej neslávne známemu psychickému zrúteniu a odvtedy vedie Britney nekonečný boj so svojím otcom Jamiem, ktorý sa stal jej opatrovníkom. Avšak Britney si teraz po 12 rokoch mohla na základe povolenia súdu konečne aspoň najať vlastného právnika, istého Matthewa Rosengarta, ktorému verí nielen ona, ale aj jej fanúšikovia, ktorí volajú po jej "oslobodení". 

Súvisiace články

Najčítanejšie