Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bieber spôsobil hystériu! K fotke s manželkou pridal jasný popis - mama a otec!
Zdielať na

Bieber spôsobil hystériu! K fotke s manželkou pridal jasný popis - mama a otec!

Archívna reportáž

Niekdajší rebel a vymetač večierkov, dnes sporiadaný manžel a silne veriaci mladý muž, spevák Justin Bieber, rád ukazuje svetu svoju krásnu manželku a ich dokonalý vzťah. Zaľúbeným hrdličkám to skutočne veľmi pristane a Hailey vyzerá byť po boku jedného z najúspešnejších spevákov mladej generácie skutočne šťastná a spokojná. Okrem ich vzájomnej lásky ich však spája aj láska k deťom, ktorú demonštrujú zatiaľ iba na deťoch blízkych členov rodiny či priateľov. Avšak podľa mnohých fanúšikov, je iba otázkou krátkeho času, kedy sa rozhodnú priviesť na svet svoje vlastné "bieberiatko".

Spevák Justin Bieber (27) zdieľal na sociálnej sieti fotografiu s popisom, ktorým spôsobil skutočne veľký rozruch. Na čiernobielej fotke je už tradične so svojou krásnou manželkou, modelkou Hailey Baldwin (24), no pridal netradičný popis -  označil ich ako mamu a otca. Fanúšikom to celkom stačilo na to, aby začali chrliť dvojici gratulácie k tehotenstvu.

"Mama a otec," napísal 27-ročný Bieber v pondelok na Instagrame k čiernobielej snímke, na ktorej je vidieť speváka hitu Love Yourself či Peaches, ako sedí vedľa jeho 24-ročnej manželky Hailey a spevák zasnene hľadí do diaľky. Napriek tomu, že modelka stále ukazuje svoje dokonale ploché brucho, ktoré nijako nenaznačuje údajné tehotenstvo, fanúšikom to stačilo na to, aby začali bombardovať speváka otázkami, či sú s Hailey v radostnom očakávaní ich prvého potomka. 

Justin má rád pozornosť publika, preto občas šokuje vyhlásením, ktoré vyvolá rozporuplné rekacie. Tak, ako to bolo v prípade výzvy na súboj, ktorú adresoval o 26 rokov staršiemu hollywoodskemu herecovi Tomovi Cruisovi:

"Počkať čo? MAMA A OTEC?!" komentoval jeden z ľudí. "Dieťa na ceste?" opýtal sa ďalší fanúšik. Jeden z mnohých to však zaklincoval komentárom, že mal o tehotenstve Bieberovcov tajomnú predtuchu: "Omg, snívalo sa mi v posledných dňoch, že je tehotná, dúfam, že je tehotná". Napokon však zakročila samotná Hayley, ktorej asi podobné dohady nie sú vôbec príjemné. "Myslím, že by si mal možno zmeniť tento nápis na 'Psia mama a otec', kým to zas niekto prekrúti," napísala v komentári, aj keď už asi trochu neskoro. Našli sa však mnohí, ktorí sa k popisu postavili racionálne a pochopili, že je to len jeden z mnohých spevákových pokusov zaujať. "Pochybujem o tom, že by bola tehtoná. Hailey chce v kariére ešte veľa dokázať a Justin má pred sebou o chvíľu turné," poznamenal jeden z fanúšikov, ktorému nestihlo z nevinného popisu k fotke "ustreliť dekel".

Justin vie, ako sa "pohrať" s emóciami svojich fanúšikov, oheň potom musí hasiť jeho manželka Hailey:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Aj keď ani jeden z manželov viac prípadné špekulácie o tehotenstve nekomentoval, Hailey predsa len čosi naznačila neskôr, keď pridala na svoj Instagram niekoľko fotografií, na ktorých sa pýši štíhlym a vypracovaným bruchom. Pár, ktorý sa zosobášil v septembri 2018, už dávnejšie vyvolal fámy o tehotenstve, keď v apríli 2019 zverejnil fotografiu svojej manželky u lekára. Neskôr však odhalili, že išlo o aprílový žartík, čo však veľmi nepotešilo ženy, ktoré bojujú s neplodnosťou a mnohé mu to dali patrične najavo. Tehotenstvo sa však v prápade Bieberovcov až príliš často skloňuje a dvojica samotná už niekoľkokrát do tejto témy "nechtiac" rypla. Azda je to znamenie, že by obaja malý prírastok v rodine už radi privítali.

Súvisiace články

Najčítanejšie